Ινδία: Ένα τιτίβισμα ανθρωπιάς για τρια παιδιά

Ένας πατέρας εγκατέλειψε στον πιο πολυσύχναστο σιδηροδρομικό σταθμό της Ινδίας, στο Νέο Δελχί, τα τρία παιδιά του λέγοντας τους «μείνετε εδώ μέχρι να σας βρει η μητέρα σας».

Ένας δημοσιογράφος ανάρτησε στο δημοφιλές - και στην Ινδία - twittter, μια φωτογραφία τους από το σημείο που είχαν εγκαταλειφθεί. Τα τρία αδέλφια απεικονίζονται να κοιμούνται κουλουριασμένα μεταξύ τους, ο δημοσιογράφος πρόσθεσε την εξής λεζάντα - προτροπή: «Μπορεί κάποιος να βοηθήσει αυτά τα ανήμπορα παιδιά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Νέου Δελχί. Βρίσκονται κοντά στην πλατφόρμα 16».

Το tweet του δημοσιογράφου αναπαράχθηκε περισσότερες από 200 φορές με αποτέλεσμα, έπειτα από μισή ώρα αναζήτησης, η αστυνομία του σταθμού να εντοπίσει τα τρία παιδιά κάτω από ένα εκδοτήριο εισιτηρίων. Ήταν τρομοκρατημένα, έκλαιγαν και αδυνατούσαν να εξηγήσουν πως κατέληξαν παρατημένα στον σταθμό.

Οι αστυνομικοί πρόσφεραν στα τρία αδέλφια φαγητό ενώ στη συνέχεια η 7χρονη Ρουμάγια τούς οδήγησε στο σπίτι τους, όπου διαπίστωσαν πως η μητέρα των παιδιών κοιμόταν.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης