Η λύση στο προσφυγικό είναι: Απελευθερώστε Συρία και Ιράκ να επιστρέψουν οι άνθρωποι στα σπίτια τους

Στο Διαδίκτυο κτήνη του ISIS ανέβασαν βίντεο που το γύρισαν με 4 κάμερες όπου ένα αθώο παιδί 19 χρόνων αφού το εξουθένωσαν ψυχολογικά και το τρομοκράτησαν, έβαλαν τανκ να περάσει πάνω από το σώμα του.(φωτο).

Θέλετε να μιλήσουμε σοβαρά για το προσφυγικό; Μια είναι η λύση, όλα τα άλλα είναι εξευτελιστική ανεπάρκεια όλων των ηγετών Ευρώπης  και ΗΠΑ : Βρείτε τα με τον Ερντογάν να κρατήσει προσωρινά ΟΛΟΥΣ τους πρόσφυγες στην αχανή χώρα των 90 εκατ. ανθρώπων που είναι η Τουρκία. Δώστε του ότι θέλει. Και αμέσως μετά ξεκινήστε σαρωτική επέμβαση κατά των τζιχαντιστών.

Δεν χρειάζονται παρά ελάχιστες εβδομάδες για να απελευθερωθεί η Συρία και το Ιράκ, να εγκατασταθεί μόνιμα η ειρήνη, να ξεκινήσει η ανοικοδόμησή τους, να αρχίσει η επιστροφή των προσφύγων στα πάτρια εδάφη, στα σπίτια τους.

Οι σημερινοί "ηγέτες" της Δύσης εμφανίζονται εντελώς άχρηστοι να επιλύσουν το προσφυγικό. Τα μέτρα που αναγγέλλουν υπογραμμίζουν την αδιανόητη ανικανότητά τους να αποφασίσουν με βάση την κοινή λογική: Ζητούν π.χ. από την Ελλάδα να φιλοξενήσει 50.000 πρόσφυγες όταν τόσοι ήρθαν μόνο αυτή την εβδομάδα.

Τι θα γίνει με τις 50.000 που θα έρθουν την άλλη εβδομάδα; Τις άλλες 50.000 που θα έρθουν την μεθεπομένη; Τι θα γίνει με τα 4.000.000 προσφύγων στις τουρκικές ακτές που πιθανόν να αυξηθούν αν γίνει γνωστό ότι η Ευρώπη οργανώνει την υποδοχή όλων; Δεν θα έρχονται μόνο από την Συρία πια, αλλά από παντού όπου υπάρχει πείνα και αδιέξοδα. Μπορεί η Ευρώπη να φιλοξενήσει τον πληθυσμό από το 1/4 του πλανήτη;

Στο μεταξύ οι τηλεοπτικές εικόνες σοκάρουν: Στο Αιγαίο μαύρα σκάφη με μαυροφορομένους ενόπλους εμβολίζουν πλοιάρια προσφύγων και τα βουλιάζουν! Δεν φυλάσσεται πια το Αιγαίο; Που είναι ο στρατός, τα ελικόπτερα, το Λιμενικό, μόνο τηλεοπτικές κάμερες υπάρχουν;

Διορθώστε επιτέλους το έγκλημά σας "κύριοι" της Δύσης: Προσπαθήσατε να εγκαταστήσετε δημοκρατίες δυτικού τύπου με την βία στις χώρες αυτές (και στην Λιβύη), αγνοώντας κουλτούρα 1300 χρόνων σε όσους ζουν εκεί. Διαλύσατε τις χώρες αυτές, είστε υπεύθυνοι για εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια πρόσφυγες και υποκρίνεστε ότι έχετε ανθρωπιά ετοιμάζοντας σκηνές και λίγη τροφή για κάποιους.

Ακόμα και για το παιδί που οι ερπύστριες το συνέτριψαν on camera υπεύθυνοι είστε εσείς και μόνο εσείς. Ο Πόντιος Πιλάτος δεν είναι η σωστή στάση πια.

ΟΙ ΗΠΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ

Το δόγμα Ομπάμα (δεν επεμβαίνουμε πουθενά, βάζουμε ντόπιους να πολεμούν αφού τους εκπαιδεύσουμε) έφερε καταστροφή σε Λιβύη, Ιράκ, Συρία. Έφερε και τους τζιχαντιστές. Τώρα ο Ομπάμα συζητά μέτρα, τα οποία προϋποθέτουν την ανάπτυξη δεκάδων χιλιάδων στρατιωτών για την αποτελεσματική προστασία των αμάχων και τα οποία στηρίζει μέχρι κεραίας στις προεκλογικές ομιλίες της η Χίλαρι Κλίντον.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης