Γερμανία: Δύο μαθήτριες ομολόγησαν ότι μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 12χρονη

Δύο μαθήτριες ομολόγησαν ότι μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου ένα 12χρονο κορίτσι στη Γερμανία, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία την Τρίτη, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Το θύμα, γνωστό μόνο ως Luise, εξαφανίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου αφού έφυγε από το σπίτι μιας φίλης της κοντά στην πόλη Freudenberg, στο δυτικό κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Το πτώμα της Luise βρέθηκε την επόμενη ημέρα σε μια δασώδη περιοχή όχι μακριά από το σπίτι της.

«Το παιδί πέθανε ως αποτέλεσμα πολυάριθμων τραυμάτων από μαχαίρι και της απώλειας αίματος», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο εισαγγελέας του Κόμπλεντς Μάριο Μανβάιλερ, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει «καμία ένδειξη σεξουαλικού εγκλήματος».

Δύο κορίτσια, ηλικίας 12 και 13 ετών, ομολόγησαν τη δολοφονία, πρόσθεσε ο Φλόριαν Λόκερ, επικεφαλής του τμήματος ανθρωποκτονιών της αστυνομίας του Κόμπλεντς. Τα δύο κορίτσια «έκαναν δηλώσεις σχετικά με το θέμα και στο τέλος παραδέχθηκαν το έγκλημα» πρόσθεσε.

Τα κορίτσια και η Luise γνωρίζονταν μεταξύ τους, συμπλήρωσε ο Μανβάιλερ, ωστόσο, αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες λόγω της ηλικίας των υπόπτων, οι οποίες είναι πολύ μικρές για να θεωρηθούν ποινικά υπεύθυνες για τις πράξεις τους στη Γερμανία.

Στη Γερμανία, η ηλικία της ποινικής ευθύνης ξεκινά από τα 14 έτη. Οι ερευνητές δεν έχουν ακόμη βρει το μαχαίρι ή τα μαχαίρια που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση, κατέληξε ο Μανβάιλερ.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης