Βέλγος διαιτητής έκοψε τις φλέβες του στα αποδυτήρια - Η έρευνα για τον Σπιντ

Μία εβδομάδα μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του Γερμανού διαιτητή Μπάμπακ Ράφατι και μία ημέρα πριν από την αυτοκτονία του τεχνικού της εθνικής Ουαλίας Γκάρι Σπιντ ένας Βέλγος βοηθός διαιτητή αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Η διαφορά συγκριτικά με τις άλλες δύο τραγικές περιπτώσεις είναι ότι έκοψε τις φλέβες του μέσα στα αποδυτήρια (!), μία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα δεύτερης κατηγορίας Τούμπιζε – Βρυξέλλες.

Πρόκειται για τον 37χρονο Κρις Σκέλστρετ, τον οποίο βρήκε ο διαιτητής

της αναμέτρησης εγκαίρως και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο αυτόχειρας βρέθηκε με μία φωτογραφία της πρώην συντρόφου του και ένα γράμμα δεκαέξι σελίδων, όπου ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη απελπισίας.

Σήμερα αρχίζει η προανάκριση για τα αίτια αυτοκτονίας του Γκάρι Σπιντ, τα οποία πιθανότατα θα αποκαλυφθούν μετά από πολλά χρόνια ή... ποτέ. Ο μάνατζέρ του και κουμπάρος του, Χέιντεν Εβανς, διέψευσε ότι προηγήθηκε οικογενειακός καυγάς με τη σύζυγο του Σπιντ, Λουίς, και ότι ο εκλιπών έπασχε από κατάθλιψη:

«Η Λουίς λέει πως δεν υπήρχε τέτοιο θέμα. Δεν μπορεί να καταλάβει. Δεν έχουμε ιδέα στην παρούσα φάση για το τι οδήγησε τον Γκάρι στην αυτοκτονία. Όλοι ρωτούν το ίδιο πράγμα, είμαστε σοκαρισμένοι. Δε ήταν καθόλου καταθλιπτικός.. Ήταν μάλιστα όσο χαρούμενος θα μπορούσε το περασμένο Σάββατο όταν πίναμε τσάι» ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του.

Πηγή: 
skai.gr

Δείτε επίσης