11 καταγγελίες κατά του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο για ασέλγεια σε ανηλίκους-Αφορούν περιστατικά τα 4 τελευταία χρόνια

Έντεκα καταγγελίες έχουν κατατεθεί- από το βράδυ του Σαββάτου- στην εισαγγελέα Κω σε βάρος του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας παιδιών ηλικίας 10 έως 15 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου.

Ήδη οι γονείς έξι παιδιών έχουν υποβάλει καταγγελίες και έχουν δώσει καταθέσεις, ενώ σε εξέλιξη είναι ακόμα πέντε. Επίσης, σε καταθέσεις προχωρούν και τα παιδιά μετά την εξέτασή τους από ψυχολόγο του Νοσοκομείου Ρόδου.

Αποφασισμένοι οι γονείς

Να σημειωθεί ότι η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά από καταγγελία πατέρα 10χρονου παιδιού ενώ οι γονείς των μαθητών οι οποίοι προχώρησαν και σε διαμαρτυρία έξω από το αστυνομικό τμήμα Νισύρου, όπως δήλωσαν στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, φέρονται αποφασισμένοι να παλέψουν για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Όλες οι καταγγελίες αφορούν σε περιστατικά προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας που σημειώθηκαν τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Μετά τις καταγγελίες, ο 50χρονος που διετέλεσε και ως παράγοντας σε παιδική ποδοσφαιρική ομάδα, έχει παυθεί από τα καθήκοντα του, ενώ δόθηκε εντολή για τη διενέργεια διοικητικής έρευνας σε βάρος του.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης