Φυλακή 25 χρόνων περιμένει τον Μαζιώτη

Όσες υποθέσεις και να φορτωθεί ο Μαζιώτης, η συνολική ποινή που θα εκτίσει είναι 25 χρόνια το μέγιστο. Πιαθανόν δε να εκτίσει λιγότερα χρόνια υπό προϋποθέσεις.

Στα όρια Πεύκης - Αμαρουσίου, στον 5ο όροφο πολυκατοικίας, βρέθηκε το κρησφύγετο του συλληφθέντος Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ήδη γίνεται έρευνα στο διαμέρισμα, καθώς εκεί, βάσει στοιχείων που έχει συγκεντρώσει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να βρεθεί και οπλισμός.

Στο μεταξύ εκδόθηκε και δεύτερο ένταλμα σύλληψης σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου το οποίο βάσει των στοιχείων που διαβιβάστηκαν στη Δικαιοσύνη, από την Αστυνομία, θεωρείται συνεργός τού μέχρι την Τετάρτη φυγόποινου Ν. Μαζιώτη σε ληστείες.

Κατά την ΕΛ.ΑΣ., «μετά την υποβολή της δικογραφίας για τη σύλληψη του Ν. Μαζιώτη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του 27ου Ανακριτή Αθηνών σε βάρος 35χρονου ημεδαπού επειδή από τις εργαστηριακές εξετάσεις προέκυψε η συμμετοχή του στις ένοπλες ληστείες σε τράπεζα στην Ακράτα στις 20.12.2012 και σε τράπεζα στα Μέθανα στις 25.7.2013».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης