Το ΣΔΟΕ αναζητεί τις γνωστές - άγνωστες που ξοδεύουν υπέρ φτωχών στην Βαρβάκειο

Έγινε και αυτό. Με εντολή του κ. Σκορδά το ΣΔΟΕ αναζητεί τις καλές κυρίες που αγοράζουν κρέας υπερ φτωχών στην Βαρβάκειο. Πως και δεν έχουν καταγραφει; Είναι νόμιμα τα χρήματα; Πως ξεχωρίζουν όσους χρειάζονται ενίσχυση;

Ρεπορτάζ μιλά πάντως για πέντε κυρίες - φίλες. Σύζυγοι δυο εφοπλιστών και τριών μεγάλων επιχειρηματιών. Αυτοί είναι οι "άγγελοι" που δαπανούν από 30.000 - 50.000 ευρώ για την αγορά κρεάτων σε φτωχούς. Τα δαπανούν με... έφοδο στην Βαρβάκειο Αγορά που κρατά λίγα λεπτά!

Ενώς είναι γνωστές στα ΜΜΕ δεν αποκαλύπτονται. Έτσι δημιουργήθηκε ένας μικρός μύθος. Άλλοι είπαν ότι ήταν οκτώ, άλλοι δέκα, για μερικούς ήταν μόνες, για κάποιους άλλους συνοδεύονταν από σωματοφύλακες.

Η ιστορία με τις μυστηριώδεις γυναίκες που κατέβηκαν από πολυτελή τζιπ στη Βαρβάκειο και πλήρωσαν τα πασχαλινά ψώνια συνταξιούχων αλλάζει από στόμα σε στόμα. Το μόνο κοινό στοιχείο είναι η ανωνυμία.

Η ιστορία με τις μυστηριώδεις γυναίκες παρουσιάζει διαφορές από πάγκο σε πάγκο. Άλλοι κρεοπώλες ισχυρίζονται ότι οι γυναίκες τους είπαν ότι εκπροσωπούσαν κάποια πολυεθνική εταιρεία και άλλοι ότι ήρθαν από την Κωνσταντινούπολη, έχοντας κάνει τάμα να βοηθήσουν.

Άλλοι είπαν ότι ήταν μόνες τους και άλλοι ότι συνοδεύονταν από σωματοφύλακες και ότι αποβιβάστηκαν από πολυτελή τζιπ, τα οποία μάλιστα είχαν σταματήσει και την κυκλοφορία στην οδό Αθηνάς.

Ωστόσο, την ημέρα που φαίνεται ότι εμφανίστηκαν οι «καλές νεράιδες», σε δύο διαφορετικές βάρδιες τροχονόμος βρισκόταν συνεχώς έξω από τη Βαρβάκειο, ρυθμίζοντας την κυκλοφορία και απαγορεύοντας ακόμη και την προσωρινή στάθμευση..!

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης