Συνελήφθησαν δύο συνεργοί του Ξηρού

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν δύο επιχειρήσεις της Αντιτρομοκρατικής χθες το βράδυ. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό, οι οποίοι φέρονται να είναι συνεργάτες του Χριστόδουλου Ξηρού. 

Ηδη εναντίον τους έχει σχηματιστεί δικογραφία και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται. Παράλληλα, «φύλλο και φτερό» από την Αντιτρομοκρατική γίνονται τα σπίτια όπου συνελήφθησαν οι δύο συνεργάτες του Χριστόδουλου Ξηρού. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους δύο συλληφθέντες είναι ο ενοικιαστής της γιάφκας της Αναβύσσου ο λεγόμενος «Θεοχάρης», ο οποίος είναι Αλβανός και αποτυπώματά του βρέθηκαν στο σπίτι της Αναβύσσου. 

Και οι δύο συλλήψεις των συνεργατών του Χρ. Ξηρού έγιναν στην Καλαμάτα όπου φέρονται να είχαν καταφύγει ο Ελληνας και ο αλλοδαπός μετά τη σύλληψη του τρομοκράτη. 

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με τις αρχές, ανήκαν στον επιχειρησιακό πυρήνα του Ξηρού και θα λάμβαναν μέρος στην σχεδιαζόμενη επίθεση στις φυλακές Κορυδαλλού.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης