Στην μαύρη τρύπα του ΕΟΠΥΥ και το ταμείο των δημοσιογράφων

Ο ΕΟΠΥΥ που είναι μια μαύρη τρύπα απορροφά το ένα μετά το άλλο τα υγιή Ταμεία. μετά τους δικηγόρους, τους γιατρούς, τους τραπεζοϋπαλλήλους, τους πολιτικούς μηχανικούς, ήρθε η ώρα των δημοσιογράφων.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, στη Βουλή ξέσπασε: «Δεν μπορεί το Ταμείο των δημοσιογράφων να το φέρνετε την τελευταία στιγμή με διατάξεις παρασκηνίου και να το χώνετε στη μαύρη τρύπα του ΕΟΠΥΥ. Δεν έχετε καμία νομιμοποίηση να φέρνετε τέτοιες διατάξεις - παρά μόνον μετά από παρεμβάσεις της αίθουσας» ανέφερε ο κ. Λαφαζάνης.

Από την πλευρά του ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουΐκ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση εκδικείται τους δημοσιογράφους επειδή το ταμείο τους κατάθεσε προσφυγή στα δικαστήρια κατά της Τράπεζας της Ελλάδος, για το υποχρεωτικό «κούρεμα» των αποθεματικών του.
«Όλα τα ταμεία πρέπει να μπουν στον ΕΟΠΥΥ για να μην υπάρχει Ελλάδα δύο και τριών ταχυτήτων. Αν εξαιρούσαμε τους δημοσιογράφους, είναι και οι τραπεζοϋπάλληλοι, οι δικηγόροι, οι γιατροί, αλλιώς δεν θα υπάρχει ΕΟΠΥΥ» απάντησε ο Γιάννης Στουρνάρας.
Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης