Ρόδος: Αρχηγός σπείρας η 31χρονη που παράτησε τον 7χρονο γιο της

«Βίος και πολιτεία» είναι η 31χρονη Ρομά η οποία εγκατέλειψε τον 7χρονο γιο της σε ένα ξενοδοχείο στο Φαληράκι, ενώ η ίδια τράπηκε σε φυγή μαζί με τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της για να μην συλληφθεί από καταστηματάρχες που την καταδίωξαν όταν αποπειράθηκε να κλέψει διάφορα είδη, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου!
Το μυστήριο με το 7χρονο αγοράκι που εντοπίστηκε να περιφέρεται ολομόναχο λύθηκε όταν το παρέλαβαν αστυνομικοί του τμήματος Αρχαγγέλου και φιλοξενήθηκε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας, όπου με εντολή της εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου. Τότε, διαπιστώθηκε ότι η 31χρονη μητέρα του ήταν η αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης που διέπραξε μία ληστεία και επτά κλοπές στη Ρόδο και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου και απόπειρα κλοπής.


Η... "στοργική" μητέρα είχε συλληφθεί και στις 28 Απριλίου από την Ασφάλεια με επιχείρηση στον συνοικισμό στο Καρακόνερο. Είχε προηγηθεί η σύλληψη δυο παιδιών ηλικίας 15 και 16 χρόνων και ενός 34χρονου που είχαν κλέψει χρήματα και ένα κινητό με τη μέθοδο της απασχόλησης από ένα σπίτι. Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι τους καθοδηγούσε η 31χρονη, όπως έκανε ακόμη και με την 13χρονη κόρη της, μία 32χρονη, μία 41χρονη, μία 21χρονη, έναν 23χρονο, έναν 15χρονο και έναν 17χρονο που έκλεβαν χρήματα και αντικείμενα αξίας!

Τα μέλη της σπείρας είχαν οδηγηθεί τότε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου και τους είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστεία και διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης