Πρώτα τους προσέλαβαν ως... "πελατες". Τώρα τους καταγγέλουν και τους απολύουν

H αλυσίδα ήταν γνωστή : Οι πολιτικοί ήλεγχαν τους επίσης κομματικούς δημάρχους. Τους επέλεγαν από πριν και φρόντιζαν να τους εκλέξουν με κομματικούς ψήφους. Πώς εξασφάλιζαν αυτές τις ψήφους; Με... προσλήψεις παντού, φυσικά και στους Δήμους!

Τώρα οι διεφθαρμένοι πολιτικοί που αυτοί προσέλαβαν "ημέτερους", στήνοντας διαγωνισμούς αχρείαστων υπαλλήλων, δεχόμενοι πλαστά χαρτιά κ.λπ. εξαπολύουν επίθεση κατά των πρώην πελατών τους! Τους καταγγέλουν για παράνομες προσλήψεις και τους απολύουν μετά βδελυγμίας (τη βοηθεία των ΜΜΕ).

Ο κ. Γρηγοράκος αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών θα πει : « Οι άνθρωποι αυτοί που έχουν πλαστά χαρτιά, φτάνουν το νούμερο απολύσεων που ζητάει η τρόικα, 10.000-12.000», ενώ όταν του ζητήθηκε να πει αν εννοεί μόνο πλαστά δικαιολογητικά ή και αναξιοκρατικές προσλήψεις, διευκρίνισε ότι αναφέρεται σε όλα μαζί.

Ο κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, ξεχνώντας ότι τα πάντα ήλεγχε το πολιτικό σύστημα,  έκανε λόγο για «πάρτι προσλήψεων» στους δήμους, τα νομικά πρόσωπα της Αυτοδιοίκησης και όλους τους οργανισμούς τους από το 2003 - 2011.

«Εκεί έχει γίνει μεγάλο πάρτι προσλήψεων, αδιαφανών, αναξιοκρατικών και αυτή τη στιγμή είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε σε οριζόντιες απολύσεις. Εκεί λοιπόν, όσοι δεν έχουν τα προσόντα και έχουν καταθέσει πλαστά χαρτιά θα πάνε στο σπίτι τους»

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης