Προφυλακίστηκαν η «Λορέλα» και ο 34χρονος από την Εκάλη για το κύκλωμα μαστροπείας

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι δυο από τους τρεις πρώτους που απολογήθηκαν για το κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικες.

Συγκεκριμένα, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα προφυλακίστηκαν η 31χρονη «Λορέλα» και ο 34χρονος από την Εκάλη. Αντίθετα, ο τρίτος κατηγορούμενος ηλικίας 55 ετών στον οποίο αποδίδεται το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικη, αφέθηκε ελεύθερος. Του επιβλήθηκαν όμως ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες οι τρεις κατηγορούμενοι κατά τη διάρκεια των απολογιών τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Μάλιστα, η 31χρονη φέρεται να υποστήριξε πως δεν εξωθούσε κορίτσια στην πορνεία και πως είχε συμβουλέψει τα ακριβώς αντίθετα την 17χρονη, όταν κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε. Φέρεται ακόμη να υποστήριξε πως δεν γνωρίζει κανέναν από τους συγκατηγορούμενούς της.

Τέλος, οι δύο άντρες κατηγορούμενοι ενώπιον της ανακρίτριας φέρονται να υποστήριξαν πως δεν ήξεραν ότι τα κορίτσια ήταν ανήλικες καθώς τους είχαν εμφανιστεί ως 20 ετών.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης