Ποιοί δρόμοι θα κλείσουν το απόγευμα στην Αθήνα, λόγω του αγώνα δρόμου Energizer Night Run

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ σε οδούς και λεωφόρους του κέντρου της Αθήνας, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου Energizer Night Run στις επτά το απόγευμα.

Συγκεκριμένα θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην πλατεία Συντάγματος, στη Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος και τις καθέτους της και στη λεωφόρο Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους της.

Στη λεωφόρο Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βούρβαχη και Δ. Αρεοπαγίτου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της, στη Βασιλίσσης Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ζαχάρωφ και της Αμαλίας, καθώς και τις καθέτους της, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία θα διακοπεί επίσης, στη Βασιλίσσης Όλγας και την Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος τους, στη Βασιλέως Γεωργίου Β΄, στο τμήμα της μεταξύ της Λεωφόρου Βασιλέως Κων/νου και Ηρώδου Αττικού, καθώς και στη Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Καλλιρρόης και της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης