Παραπέμπονται ανήλικοι (αριστεροί...) διαδηλωτές για κακουργήματα

διαδήλωση

Προσέξτε την διαφορά: Ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος οκτώ συλληφθέντων, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στις χθεσινές διαδηλώσεις για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής - τρομοκρατικής οργάνωσης κ.λπ.

Αν φορούσαν μαύρα μπλουζάκια με το σήμα της Χρυσήα Αυγής και έδερναν αλλοδαπούς θα τους παρέπεμπαν για... καυγά. Και δεν αποκλείεται να μήνυαν και τον αλλοδαπό ότι "ξεκίνησε πρώτος". Είναι ένα ερώτημα γιατί η ακροδεξιά βια δεν αντιμετωπίζεται όπως η αριστερή...

Συνολικά στον εισαγγελέα παραπέμφθηκαν 12 νεαροί, εκ των οποίων οι 3 ανήλικοι. 'Ενας από τους εννέα νεαρούς παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο για απελευθέρωση κρατουμένου, διατάραξη, εξύβριση και απειλή.

Για τους υπόλοιπους οκτώ σχηματίστηκαν δύο δικογραφίες για κακουργηματικές πράξεις, όπως διατάραξη κοινής ειρήνης και κατά περίπτωση για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών και κατοχή εκρηκτικών. Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν στον ανακριτή.

Οι τρεις ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ανηλίκων.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης