Ο Βαξεβάνης καταζητείται (!) και δηλώνει: Έχω και τα ποσά στη λίστα Λαγκάρντ

"Έχω και τα ποσά ανά καταθέτη στην λίστα Λαγκάρντ αλλά δεν τα δημοσίευσα", δηλώνει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης που ως εκδότης του περιοδικού Hot Doc Κώστας Βαξεβάνης αναζητείται από την αστυνομία για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για τη δημοσίευση της «λίστας Λαγκάρντ» στο περιοδικό του.

Με γραπτή δηλωσή του ο δημοσιογράφος καταγγέλλει την Δικαιοσύνη "που για τρία χρόνια κωλυσιεργεί, κάνει τα στραβά μάτια και παρακολουθεί νωχελικά σαν απλός παρατηρητής την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας με κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης, να πετούν ο ένας στον άλλο το μπαλάκι των ευθυνών εκπλήσσει για μία ακόμη φορά, με τα «αντανακλαστικά» της".

"Η πρόκληση είναι ακόμη μεγαλύτερη", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, "γιατί η Δικαιοσύνη για μία ακόμη φορά αντί να στραφεί εναντίον αυτών που λασπολογούν-εκβιάζουν-κοροϊδεύουν έναν λαό στρέφονται κατά εκείνων που επιδιώκουν με αξιοπρέπεια την αλήθεια".

Στην λίστα υπάρχουν τα ονόματα τριών πολιτικών, 12 εκδοτών, 9 δημοσιογράφων, εκατοντάδων νοικοκυρών, αλλά και εφοπλιστών και επιχειρηματιών. Κανείς δεν γνωρίζει αν έστω και ένας από αυτούς είναι τελικά φοροφυγάς και κυρίως ποιός...

 

 
   

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης