Οι τέσσερις αιτίες που κατέστρεψαν την ΑΕΚ

Τέσσερις είναι οι αιτίες που κατέστεψαν την ΑΕΚ. Όλες συνέβαλαν στην πορεία προς τα Τάρταρα, ενώ δυστυχώς οι τρεις από αυτές παραμένουν και σήμερα. Ιδού:

1. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ που γκρεμίστηκε από τον Γρανίτσα. Η ΑΕΚ έμεινε χωρίς δικό της σπίτι με αποτέλεσμα να βιώσει ένα κοστοβόρο Ολυμπιακό Στάδιο. Δεν φταίει μόνο ο Γρανίτσας πάντως αλλά και όλοι όσοι πάνω στα ερείπια του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας, δεν επέτρεπαν να κατασκευαστεί έναι καινούργιο γήπεδο.

2. ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ. Μιλάμε για την καταστροφή της ΑΕΚ από αυτούς που σκορπούσαν τον τρόμο στα αποδυτήρια, στα ΔΣ, κατά προσώπων (π.χ. Μπάγεβιτς) κ.α. Οι οργανωμένοι οπαδοί έκαναν τεράστια ζημιά στην ΑΕΚ και μάλλον θα την συνεχίσουν...

3. ΨΩΜΙΑΔΗΣ. Κατέκλεψε την ομάδα δημιουργώντας πρωτοφανή χρέη στο Δημόσιο. Πέρασε χαλκάδες στην ομάδα που δεν μπορεί να ξεχρεώσει με τίποτε.

4. ΚΟΚΚΑΛΗΣ. Έκλεψε το πρωτάθλημα της ΑΕΚ το 2008 στα χαρτιά. Την κατέστρεψε. Αν η ΑΕΚ έπαιρνε τον τίτλο θα επιτύγχανε συσπείρωση χορηγών, φιλάθλών, θα πολλαπλασίαζε τα εσοδά της, θα ξεκινούσε μια νεα πορεία προς ένα ακόμα καλύτερο μέλλον.

Τώρα η ΑΕΚ βρίσκεται στη Β Εθνική, με χρέη, χωρίς γήπεδο, τους οργανωμένους να διαμορφώνουν μια κακή πραγματικότητα. Τίποτε δεν δείχνει ότι μπορεί να ελπίζει σε ένα νεο ξεκίνημα.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης