Οι ομολογιούχοι μετρούν ήδη 17 αυτοκτονίες - Μπορούσαν να τους εξαιρέσουν προτίμησαν να τους καταστρέψουν

Δεκαεπτά αυτοκτονίες μετρούν ήδη οι Έλληνες ομολογιούχοι. Πρόκειται για ανθρώπους της διπλανής πόρτας που με στερήσεις και οικονομίες είχαν φροντίσει να αποταμιεύσουν τους κόπους μιας ζωής με μοναδικό όνειρο τα ήσυχα γεράματα. Αυτές τις οικονομίες μαζί με το εφάπαξ τις εμπιστεύτηκαν στο ελληνικό δημόσιο αγοράζοντας κρατικά ομόλογα.

Μετά το "κούρεμα" που επέβαλε ο Βενιζέλος (θριαμβολογώντας ότι είναι ο μόνος υπουργός Οικονομικών που μείωσε το χρέος της χώρας του κατά 100 δισ. ευρώ) οι άνθρωποι αυτοί βρέθηκαν πάμπτωχοι και κατεστραμμένοι. Ο κ. Στ. Μάνος είχε αποκαλύψει στο molonoti.gr, ότι οι ομολογιούχοι (15.000 πρόσωπα) μπορούσαν να εξαιρεθούν, δεν υπήρξε απαίτηση της τρόικας για την περίπτωσή τους.

Δυστυχώς δεν τους εξαίρεσαν με την φθηνή δικαιολογία ότι αν υπήρχε εξαίρεση στο "κούρεμα" αυτό θα δημιουργούσε προηγούμενο. (Ανυπόστατος ισχυρισμός).

Σήμερα η "Ελευθεροτυπία" που αποκαλύπτει το θέμα, μιλά για εμπαιγμό γράφοντας χαρακτηριστικά ότι ο κ. Σαμαράς τους έχει αποκαλέσει "πατριώτες ομολογιούχους"! Αναφέρει δε ότι οι άνθρωποι που αυτοκτόνησαν άφησαν βίντεο και επιστολές με σοκαριστικούς μονόλογους.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης