Μεταφορές: Και διαστημόπλοιο να είναι ένα φορτηγό το γράφουν - Νέο επεισόδιο στο Κιάτο

Νέο επεισόδιο μεταξύ οδηγών και αστυνομικών στους αδικαιολόγητους πλεον ελέγχους στα διόδια του Κιάτου. Οδηγοί εκτός εαυτού (επειδή τους ελέγχουν συνεχώς σε κάθε τους πέρασμα) αντάλλαζαν επί ώρα... γαλλικά με αστυνομικούς παρουσία ανύποπτων πολιτών που ως αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν και τούτο: "Αντί να βοηθήσετε στην κατάσβεση της φωτιάς, είστε πάλι εδώ για να μας γράφετε χωρίς λόγο".

Οι ΑΔΙΚΟΙ έλεγχοι φορτηγών εξελίσσονται σε πανδημία κατά του κλάδου αφού συστηματικά πλεον σε Μάργαλα, Κιάτο, Αφίδνες, Σέρρες κ.α. συνεργεία βγαίνουν με σκοπό να επιβάλλουν συγκερκιμένο ύψος προστίμων.

Πώς το επιτυγχάνουν; Το επιτυγχάνουν διότι ακόμα και αν ένα φορτηγό είναι σε ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και έχει όλα τα σχετικά έγγραφα, αρκεί ο ελεγκτής να "δεί" λίγο φθαρμένο ένα ελαστικό και να κόψει κλήση. Άντε να αποδέιξεις ότι δεν ειναι έτσι.

"Και σε διαστημόπλοιο να μετατραπεί ένα φορτηγό μπορούν να το γράψουν, κάτι θα επινοήσουν" λένε οδηγοί που κυριολεκτικά υποφέρουν από από το άγριο κυνηγητό που τους στερεί χρήματα και χρόνο για να φτάσουν έγκαιρα στον προορισμό τους.

Παρά την σωρεία διαμαρτυριών οι αρμόδιες αρχές κωφεύουν και δεν έχουν επέμβει ώστε η κατάσταση να εξορθολογιστεί.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης