Μετά τις μίζες σε όλες τις αγορές όπλων, τα θαλασσοδάνεια σε ημέτερους. Και πάντα από πίσω ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Οι δικαστικές αρχές κάνουν εξαιρετική δουλειά και για τα θαλασσοδάνεια του ΤΤ. Ωστόσο μέχρι στιγμής είναι πρακτικά αδύνατον να φτάσει το νυστέρι της κλεπτοκρατίας μέχρι το πολιτικό σύστημα που έχει την κύρια ευθύνη για αυτ'ή την εκτεταμένη φαυλοκρατία.

Μετά τις μίζες στα οπλικά συστήματα (σε όλα..!) έχουμε δάνεια όχι για επιχειρείν αλλά για απευθείας πλουτισμό.Χρήματα που έδιναν κομματικά διορισμένες διοικλήσεις τραπεζών σε κομματικούς φίλους, ΜΜΕ και επιχειρήσεις.

Στο ΤΤ  μιλάμε για ζημία με ποσό που ξεπερνά τα 400 εκατ. ευρώ. Τα χρήματα αυτά δόθηκαν, σύμφωνα με το πόρισμα της εισαγγελέως, για δάνεια χωρίς εγγυήσεις και εξασφαλίσεις, και για τα οποία δεν εισπράχθηκε μέχρι σήμερα ούτε ένα ευρώ.

Αντίθετα, όπως αναφέρει η εισαγγελική λειτουργός, πολλά από τα ποσά αυτά διοχετεύθηκαν από τους επιχειρηματίες που πήραν τα δάνεια στο εξωτερικό μέσω εξωχώριων εταιρειών, (οι οποίες αναφέρονται μία προς μία στο πόρισμα και έχουν εντοπιστεί),δηλαδή πήγαν στις τσέπες των δανειοδοτούμενων!

Εκτενής αναφορά γίνεται και σε σκανδαλώδη, όπως χαρακτηρίζεται, σύμβαση του Τ.Τ. με εταιρείες συμφερόντων του επιχειρηματία Δημ. Κοντομηνά για την έκδοση πιστωτικής κάρτας.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης