Κομπίνα πολλών εκατομμυρίων ευρώ από " δάνεια "σε τράπεζα της Πελοποννήσου

κομπινα , δανεια

   Ειδικοί επιθεωρητές μεγάλης τράπεζας σε πόλη της Πελοποννήσου επί ένα μήνα ξεσκόνισαν στην κυριολεξία το τραπεζικό υποκατάστημα και έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι υπάρχει έλλειμμα από δάνεια που ξεπερνά το ποσό των 10 εκατ € .

   Στο κόλπο σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του moriasnews.gr, ήταν μεγαλοστέλεχος της τράπεζας και δύο ακόμα υπάλληλοι της ίδιας τράπεζας. Μπλεγμένοι είναι και επιχειρηματίες, οι οποίοι έπαιρναν δάνεια από την εν λόγω τράπεζα.

   Η κομπίνα αποκαλύφθηκε, όταν ένας υπάλληλος διαπίστωσε ότι έχουν λάβει στεγαστικά δάνεια " διάφοροι αλλοδαποί " , που δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν με κανένα τρόπο . Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οι " διάφοροι αλλοδαποί "  ήταν τελικά ένας, που άλλαζε ταυτότητες . Το κύκλωμα σε συνεργασία με το στέλεχος της τράπεζας , τού χορηγούσαν διαρκώς δάνεια, ύψους 400 - 500.000 ευρώ.

   Ο άφαντος αλλοδαπός (εδώ και καιρό)  έπαιρνε ένα μικρό χαρτζιλίκι και τα λεφτά πήγαιναν στις τσέπες του κυκλώματος . Ο έλεγχος δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και εκτιμάται ότιτο ποσό ίσως να είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που σήμερα έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης