Και πάλι επικίνδυνοι "ψεκασμοί" στον Αττικό ουρανό

Επικίνδυνες ουσίες όπως βενζόλιο, νικέλιο, αλουμίνιο, στρόντιο, υδράργυρος κ.α "άφησαν" και πάλι αεροπλάνα στον εναέριο χώρο της Αττικής, τις τελευταίες ημέρες, εντείνοντας τις ανησυχίες απλών ανθρώπων για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Πιο συγκεκριμένα αρκετοί Αθηναίοι βιντεοσκόπησαν και φωτογράφισαν τα λεγόμενα "σύννεφα διαρκείας", δηλαδή, συμπυκνωμένα ίχνη από "εξατμίσεις" αεροπλάνων, που αντί να διαλύονται σε λίγα λεπτά, παραμένουν στον Αττικό ουρανό από τέσσερις έως επτά ημέρες!

Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις και στο διαδίκτυο, όπου διατυπώνονται δεκάδες απόψεις, από τις πλέον ήπιες (π.χ ότι ψεκάζουν για την ελονοσία), έως τις πιο ακραίες (π.χ ότι με τους ψεκασμούς ελέγχουν τα καιρικά φαινόμενα ή και πως... αυξάνουν τις ασθένειες προς όφελος των πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών). Μάλιστα αρκετοί υποστηρίζουν ότι τα αεροπλάνα που "ψεκάζουν" είναι νατοϊκά λευκού χρώματος και χωρίς διακριτικά.

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι καμιά επίσημη υπηρεσία δεν έχει δώσει δημόσιες εξηγήσεις, "φουντώνει" την παραφιλολογία συγχέοντας την αλήθεια με το ψέμα. Ωστόσο πρέπει κανείς να παραδεχτεί, ότι όντως ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ. Και δεν αφορά μόνο την Αττική ή την Ελλάδα, αλλά ολόκληρο τον πλανήτη, αφού επ' αυτού έχει μιλήσει δημόσια και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα. Υπάρχει ζήτημα δηλαδή "μαζικής μόλυνσης", από τα εκατομμύρια πτήσεων των αεροπλάνων έτσι κι αλλιώς. Υπάρχει άλλωστε επίσημη τοποθέτηση επ' αυτού.

ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ
Πιο συγκεκριμένα κατατέθηκε πριν καιρό στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή από τον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κρίτωνα Αρσένη και ένα ζήτημα που δεν αποκλείεται να σχετίζεται με τις λευκές γραμμές, περί των οποίων γίνεται συζήτηση. Ο λόγος για την ύπαρξη στο εσωτερικό των σπιτιών επικίνδυνων χημικών ουσιών και ενώσεων που. κρύβονται μέσα στη σκόνη.

Αυτά τα χημικά που εντοπίστηκαν μετά από έρευνα της Σουηδικής Εταιρείας για τη Διατήρηση της Φύσης, έχουν άγνωστη μέχρι στιγμής προέλευση και ενοχοποιούνται για ορμονικές διαταραχές, αλλά και για την εμφάνιση ασθενειών καρκινογενέσεων, γενετικών ανωμαλιών, αναπαραγωγικών δυσκολιών και άλλων σημαντικών προβλημάτων στον άνθρωπο. Ποιος λοιπόν μπορεί να αποκλείσει την από αέρος εισβολή τους στα σπίτια μας!

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης