Θεσσαλονίκη: Ο 62χρονος που κλειδώθηκε με τα παιδιά στο αυτοκίνητο επεδίωξε να προκαλέσει έκρηξη

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση με τον απόστρατο αξιωματικό της Αεροπορίας που το βράδυ της Κυριακής κλειδώθηκε στο αυτοκίνητό του με τα δύο ανήλικα παιδιά του και άνοιξε μία φιάλη υγραερίου. 

Όπως πληροφορείται το kathimerini.gr, ο 62χρονος ελέγχεται πλέον και για το αδίκημα της απόπειρας έκρηξης καθώς, όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., επεδίωξε την ανάφλεξη του διαρρέοντος, εντός της καμπίνας του αυτοκινήτου, υγραερίου. Δηλαδή η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά πως ο δράστης επιχείρησε να προκαλέσει έκρηξη χωρίς όμως να τα καταφέρει. 

Όσον αφορά στα δύο παιδιά, παραμένουν νοσηλευόμενα στην Α’ Παιδιατρική Κλινική για περαιτέρω έλεγχο και σε καλή γενική κατάσταση. 
Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Μελισσοχωρίου. Μετά από κλήση της μητέρας των δύο παιδιών για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, αστυνομικοί προσέτρεξαν στο σημείο και εντόπισαν τον 62χρονο και τα δύο ανήλικα παιδιά να βρίσκονται κλειδωμένοι μέσα στο όχημα, από το οποίο προερχόταν έντονη οσμή υγραερίου.

Οι αστυνομικοί έσπασαν το παρμπρίζ, απασφάλισαν τις πόρτες, απεγκλώβισαν τα τρία άτομα που βρίσκονταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και ασφάλισαν τη φιάλη.

Παράλληλα σε έρευνα του οχήματος διαπιστώθηκε ότι στον αποθηκευτικό χώρο υπήρχε και δεύτερη φιάλη υγραερίου, σφραγισμένη.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης