Ελληνίδες σπρωγμένες από την ανέχεια κάνουν " πιάτσα " σε Ιταλία Και Ντουμπάι

πορνεια

   Απομονωμένες οι Ελληνίδες πόρνες, όπως λένε τα δημοσιεύματα των ξένων εφημερίδων, οι " νεαρές γκρέκες " ψάχνουν για μεροκάματοστην Ιταλία, το Ντουμπάι ή όπου αλλού τις σπρώξουν τα καραβάνια του εμπορίου λευκής σάρκας , ενώ οι ιστοσελίδες κάνουν λόγο για νοικοκυρές που σπρωγμένες από την ανέχεια εκδίδονται για λίγα ευρώ στα κράτη-μέλη της ευρωζώνης.

   Οι Ελληνίδες που συνήθιζαν να αυξάνουν τα εισοδήματά τους με " δώρα " σε κλαμπ και ξενοδοχεία της Μυκόνου, της Αράχωβας, της Σαντορίνης, της Πάρου ή της Αγίας Νάπας, τώρα αναγκάζονται να χωριστούνσε δύο νέες κατηγορίες.

   Από τη μια όσες έχουν υποτιμημένες μετοχές, παίρνουν τον δρόμο της Ηγουμενίτσας και της Πάτρας, που τις οδηγεί στα ιταλικά λιμάνια και ύστερα στα χωριά της " Μπέλα Ιτάλια ". Από την άλλη οι πιο νέες, όμορφες, ικανές, έμπορες φεύγουν για " ταξίδια " ή  "μόνιμη εργασία " σε μέρη όπως το Ντουμπάι .   

   Ιταλός δημοσιογράφος από την εφημερίδα " Ιl Messaggero " γράφει ότι οι Ελληνίδες πηγαίνουν στην Ιταλία για να γίνουν πόρνες ! Πρόκειται για κοπέλες που δεν μπορεί κανείς να τις ξεχωρίσει εύκολα, ενώ, όπως επισημαίνει η εφημερίδα, " προς το παρόν ο αριθμός τους είναι μικρός, αλλά δεν αποκλείεται να σημειωθεί αύξηση " .

   Και συνεχίζει: " Έρχονται από την Πάτρα, την Αθήνα, την Ηγουμενίτσα, την Ήπειρο, δύο βήματα από το αλβανικά σύνορα. Η Ελλάδα των αυστηρών μέτρων που έχει επιβάλλει η Ευρώπη, αρχίζει να κάνει την εμφάνισή της στα πεζοδρόμια .

   Οι εγχώριες αστυνομικές αρχές χειρίζονται με διακριτικότητα και ελαστικότητα νεαρές κοπέλες, φοιτήτριες, νοικοκυρές, που πέφτουν στα χέρια τους κατά τη διάρκεια ελέγχων.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης