Δολοφονία στην Πάφο: Πώς βρήκε τον θάνατο στα χέρια του συντρόφου της η 28χρονη Λέσια

H 28χρονη Λέσια Μπίκοβα, αφήνοντας πίσω της την Ουκρανία στις 6 του περασμένου Ιανουαρίου, αναζητούσε ασφάλεια στη Κύπρο, όπου ζει τα τελευταία χρόνια η μητέρα της. Ήξερε πως δεν θα κοιμόταν και δεν θα ξυπνούσε κάθε μέρα με τον φόβο των ρωσικών βομβαρδισμών και τις εικόνες των ερειπίων μέσα από τα οποία ανασύρονται πτώματα. Ήθελε να ξεφύγει από τον θάνατο… χωρίς να υποπτεύεται ότι ερχόταν να τον συναντήσει, στη κατά τ άλλα ασφαλή, Κύπρο.

Μακριά από το τόπο της, το περιβάλλον της, τους φίλους της, γνωρίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με 30χρονο ομογενή από τη Γεωργία, κάτοχο ελληνικού διαβατηρίου. Και οι δύο είχαν κοινή γλώσσα συνεννόησης τα ρώσικα, και έτσι συναντήθηκαν και άρχισαν να κάνουν παρέα.

Η σχέση αυτή, όπως αναφέρουν τα στοιχεία που έγιναν γνωστά ως τώρα, εξελίχθηκε πολύ γρήγορα σε ερωτική. Κάθε βήμα σε αυτή τη σχέση έφερνε τη Λέσια πιο κοντά στο θάνατο, χωρίς ωστόσο η ίδια να αναγνωρίζει τον κίνδυνο.

Δεν γνώριζε πολύ κόσμο στη Κύπρο και όσους γνώριζε ήταν μέσω της μητέρας της που είχε δημιουργήσει κάποιο κύκλο φίλων. Η μητέρα της Λέσια λόγω κάποιων οικογενειακών προβλημάτων πριν λίγες μέρες αναγκάστηκε να επιστρέψει προσωρινά στην Ουκρανία, αφήνοντας την 28χρονη μόνη στο διαμέρισμα τους στη Πάφο.

Βράδυ θανάτου

Η περασμένη Παρασκευή ήταν η τελευταία νύχτα της Λέσια. Βγήκαν να διασκεδάσουν με τον 30χρονο, χωρίς τίποτα να δείχνει ότι εκείνο το βράδυ θα ήταν μοιραίο. Οι πληροφορίες είναι ακόμα συγκεχυμένες αλλά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν όταν ο 30χρονος θα αντιληφθεί ότι τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία δεν αφήνουν πολλά περιθώρια άρνησης για το πως η Λέσια βρέθηκε νεκρή κοντά στη Πέτρα του Ρωμιού σε γκρεμό 100 μέτρων κοντά στη θάλασσα.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο Protothema.gr ότι τα επιστημονικά ευρήματα των ιατροδικαστών, άλλα στοιχεία αλλά και οι αντιφάσεις στις οποίες έχει πέσει ο 30χρονος ομογενής, οδηγούν στο σενάριο της δολοφονίας και των σκηνοθετημένων δικαιολογιών.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης