Αποχαιρέτησαν στον Μοχό τη 17χρονη Νικολέτα που έπεσε από γέφυρα στον ΒΟΑΚ

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου στο Κοιμητήριο του Μοχού την 17χρονη Νικολέτα.

Οι γονείς και τα αδέρφια της άτυχης κοπέλας που βρήκε τραγικό θάνατο προχθές Πέμπτη, πέφτοντας από τη γέφυρα στο ΒΟΑΚ στο ύψος της Σταλίδας, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν ζει πια ανάμεσά τους.

Τα αναπάντητα ερωτήματα που βασανίζουν την οικογένεια της Νικολέτας είναι πολλά, καθώς η 17χρονη έκανε όνειρα να πάει για σπουδές στο εξωτερικό και να γίνει κτηνίατρος. Αδυνατούν να πιστέψουν πως η αγαπημένη Νικολέτα τους που σε λίγες μέρες θα τελείωνε το σχολείο και θα άνοιγε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, θα αυτοκτονούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον της Νικόλετας, η 17χρονη δεχόταν λεκτικό bullying από παιδιά του σχολείου της, ενώ επιμένουν ότι εκείνη την ημέρα κάτι κακό συνέβη στο παιδί τους έχοντας όλα τα σενάρια ανοιχτά κι αποκλείοντας το σενάριο της αυτοκτονίας.

Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση του θανάτου της Νικολέτας, ενώ συγκλίνει στο σενάριο της αυτοκτονίας, αφού της μοιραίας πτώσης είχαν προηγηθεί τηλεφωνήματα οδηγών στο 100, που έκαναν λόγο για μια κοπέλα η οποία ακροβατούσε με εμφανή διάθεση να πέσει από τη γέφυρα.

Η μαθήτρια, σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε με τα πόδια από το σχολείο της, τελειώνοντας την εξέτασή της στο πλαίσιο των ενδοσχολικών εξετάσεων, λίγο πριν πέσει από τη γέφυρα.

Οι έρευνες στρέφονται προς όλες τις κατευθύνεις και στο ενδεχόμενο η ανήλικη να αντιμετώπιζε προβλήματα ή να είχε προηγηθεί κάποιο περιστατικό που την αναστάτωσε. Οι συμμαθητές της, που συνεχίζουν να δίνουν ενδοσχολικές εξετάσεις, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Γι' αυτό το λόγο στο σχολείο βρίσκονται ψυχολόγοι, προκειμένου να παρέχουν στήριξη σε όποια παιδιά το έχουν ανάγκη.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης