Έστειλε στην φυλακή την κόρη της που απείλησε να την κάψει

Είδε κι αποείδε μια 60χρονη γυναίκα από την κακοποίηση που υφίστατο από την ίδια της την κόρη, η οποία μάλιστα απείλησε να την κάψει ζωντανή στο σπίτι τους στον Βόλο, κι έτσι ζήτησε την ποινική της δίωξη με αποτέλεσμα η 32χρονη να καταδικαστεί και να οδηγηθεί στις φυλακές.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το περασμένο Σάββατο, όταν καυγάδισε με την 32χρονη κόρη της κι εκείνη την χτύπησε στο αριστερό χέρι με ένα γυάλινο διακοσμητικό τραυματίζοντάς την, ενώ στη συνέχεια την χτύπησε με γροθιά στον ώμο και έβαλε φωτιά σε έναν κάδο με άπλυτα ρούχα απειλώντας ότι θα την κάψει. Στο επεισόδιο παρενέβησαν αστυνομικοί, που πέρασαν χειροπέδες στην 32χρονη.

Η νεαρή γυναίκα δικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, το οποίο την έκρινε ένοχη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή φθορά ιδιοκτησίας με φωτά και εξύβριση και την καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και τριών μηνών, χωρίς να δώσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε κατάστημα κράτησης.


Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης