Ένταση στη δίκη για τη 12χρονη - Αποβλήθηκε η μητέρα της, πέταξε μαρκαδόρο στη δικηγόρο του Μίχου

Επεισοδιακή ήταν η σημερινή ημέρα στη δίκη για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Στη δικαστική αίθουσα συνεχίστηκε και σήμερα η αγόρευση της Μαρίας Κουρτέση, συνηγόρου υπεράσπισης του βασικού κατηγορούμενου, Ηλία Μίχου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης.

Σύμφωνα με τον "Alpha", η μητέρα της 12χρονης εκνευρίστηκε από όσα έλεγε η κ. Κουρτέση και της πέταξε ένα μαρκαδόρο, χωρίς να την πετύχει, αφού έπεσε πάνω σε συνεργάτες της συνηγόρου.

Αυτή η ενέργεια είχε ως αποτέλεσμα το δικαστήριο να αποφασίσει την αποβολή της μητέρας της 12χρονης από τη δικαστική αίθουσα.

Η δίκη συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων των κατηγορούμενων, χωρίς να είναι παρούσα η μία εξ αυτών.

Από την πλευρά της, η ηθοποιός Βίκυ Πρωτογεράκη, συνήγορος δύο εκ των κατηγορούμενων για την υπόθεση, αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί και η ίδια επίθεση από τη μητέρα της ανήλικης.

"Έχει συμβεί και σε μένα κάτι ανάλογο. Έχει προσπαθήσει (σ.σ.: η μητέρα) να μου πετάξει ένα μπουκάλι με νερό. Μου το πέταξε. Εκτός αίθουσας η αδελφή της με έβρισε χυδαία και με απείλησε", είπε.

"Έχουν εγκληματίσει σε βάρος της 12χρονης"
"Έχουν εγκληματίσει σε βάρος της 12χρονης. Τα στοιχεία δείχνουν ότι το παιδί αυτό έχει μπει σε έναν δρόμο που δεν συνάδει με την ηλικία του. Είναι εκτός ορίων η συμπεριφορά της", τονίζει η κ. Πρωτογεράκη.

"Για να καταλάβετε τη φρίκη την οποία λέει ότι έζησε το κορίτσι. Όταν έχει απέναντί σου κάτι πολύ άσχημο για να διαχειριστείς, και αφορά ακόμα και στο οικογενειακό σου περιβάλλον, πιστεύω ότι στο τέλος γίνεσαι χειρότερο από αυτό που έχεις απέναντί σου, το λένε και οι ψυχολόγοι. Ότι για να ξεπεράσεις αυτό που βλέπεις, λες θα γίνω χειρότερος. Αυτό πιστεύω ότι έγινε στην περίπτωση της 12χρονης", συμπλήρωσε.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης