Ένας ώριμος Λάκης Γαβαλάς δηλώνει: Φταίω μόνο εγώ..!

"Φταίω μόνο εγώ. Είμαι φτωχός πια, αλλά ανθεκτικός". Συνέντευξη Λάκη Γαβαλά στο "Έθνος".

Επτά ολόκληρους μήνες μετρά πίσω από τα κάγκελα ο εκκεντρικός Ελληνας σχεδιαστής, που εξυμνήθηκε όσο κανείς από διεθνή περιοδικά μόδας για τη ζωή και την επαγγελματική του πορεία, μεταξύ των οποίων και η κορυφαία «Vogue».

Περνά τις μέρες του γράφοντας το βιβλίο της αλλοτινής υπερπολυτελούς ζωής του. Η κυκλοφορία του αναμένεται να ταράξει τα ύδατα μιας λαμπερής ελίτ, που στις καλές μέρες περιστοίχιζε τον πετυχημένο τότε επιχειρηματία.

Σήμερα ο ίδιος δηλώνει πως ήταν άχρηστος επιχειρηματικά: «Τα οικονομικά τα είχα εμπιστευτεί σε άλλους, που αποδείχτηκαν το ίδιο άχρηστοι με εμένα και δυστυχώς απατεώνες».

Φίλοι έχουν μείνει ελάχιστοι για να τον επισκέπτονται. Αλλωστε, ως γνωστόν, στα δύσκολα, όλοι κάνουν πίσω! Όμως ο ίδιος θα πει: "Είμαι ότι πέτυχα. Πάντα θα με ζηλεύουν γι αυτό".

Ο Λάκης Γαβαλάς έχει προτείνει στο Δημόσιο να εκχωρήσει όλη την περιουσία του - που υπερκαλύπτει τα χρέη του - ώστε να αποφυλακιστεί. Το θέμα καθυστερεί κι αυτός θα πει: Με θέλουν ανάμεσα σε εμπόρους ναρκωτικών και φονιάδες προς παραδειγματισμό.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης