Άνδρας στην Θεσσαλονίκη έπιασε από τον λαιμό τη σύζυγό του-Την απείλησε ότι θα την σκοτώσει αν καλέσει την αστυνομία

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε έναν άντρα που έπιασε από τον λαιμό τη σύζυγό του και απείλησε ότι θα τη σκοτώσει αν τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή βία και απειλή εις βάρος της γυναίκας, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να μετατρέψει την ποινή φυλάκισης προς δέκα ευρώ ημερησίως και έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσας, όλα έγιναν την προηγούμενη Δευτέρα όταν κατά τη διάρκεια ενός καβγά που είχε με τον σύζυγό της εκείνος άσκησε σωματική βίας εις βάρος της και την απείλησε πως θα την βλάψει.

«Με έπιασε από τον λαιμό και με τράβηξε από το χέρι. Με έσπρωξε πάνω στην πόρτα, με τράβηξε από τα μαλλιά και μου έλεγε συνέχεια πως θα με σκοτώσει κι ας μπει φυλακή. Φοβήθηκα και τον κατήγγειλαν στην αστυνομία», ανέφερε η γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία, προσθέτοντας ότι είχε μελανιές στον λαιμό της.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος ανέφερε στο δικαστήριο πως με τη σύζυγό του έχουν δύο παιδιά στην εφηβεία και ότι ουδέποτε έχει ασκήσει βία εις βάρος των μελών της οικογένειας του.

«Δεν ισχύουν όσα είπε, δε σήκωσα ποτέ χέρι σε εκείνη και σε κάποιον άλλον, είχαμε απλά καβγαδίσει. Δεν την απείλησα. Της είπε «άμα δε σου κάνω ως άντρας έχεις δικαίωμα να πας όπου θες», δεν την έδιωξα από το σπίτι».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης