Άγνωστη οργάνωση δηλώνει πως το διπλό φονικό ήταν μόνο η αρχή για την Χρυσή Αυγή

Φανατισμός της νεοσύστατης οργάνωσης ΜΕΛΟ (Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Ομάδες) που ανέλαβαν την ευθύνη του διπλού φονικού στην Χρυσή Αυγή και με 18σέλιδη προκήρυξη κάνει λόγο για «πολιτικές εκτελέσεις φασιστών-μελών του νεοναζιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή, προσθέτοντας πως η επίθεση έγινε ως «αντίποινα» για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση αναφέρει πως η δολοφονική επίθεση είναι η «αφετηρία της λαϊκή εξόρμησης» ώστε να σταλούν «στα σκουπίδια της ιστορίας» τα «νεοναζιστικά αποβράσματα της Χρυσής Αυγής», αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων χτυπημάτων.

Χαρακτηρίζεται η δολοφονία Φύσσα ως «σημείο καμπή» αφού αποτέλεσε το αποκορύφωμα της δολοφονικής καμπάνιας της Χ.Α. Επίσης στο κείμενο αιτιολογείται η επιλογή των θυμάτων με τη φράση, «όσοι τους πλησιάζουν δεν έχουν άλλοθι τις πελατειακές σχέσεις, είναι ναζιστές έχουν τον όρκο του χίτη υμνούν τη χούντα και θα τους αντιμετωπίζουμε ως εχθρούς του λαού.

Κατά την Οργάνωση η ευθύνη για κάθε άσκηση βίας εναντίον μεταναστών, αριστερών ή αναρχικών θα αποδίδεται μόνο στη Χρυσή Αυγή. Αναφέρει δε πως οι σφαίρες των 9 χιλιοστών που χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονική επίθεση ήταν «παραγγελία του βουλευτή της ΧΑ Μίχου, που είχε δηλώσει ότι "μόνο με σφαίρες θα μας σταματήσουν".

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης