«Καυτό» το τριήμερο στην Αθήνα με συγκεντρώσεις και πορείες-Επί ποδός χιλιάδες αστυνομικοί

«Καυτό» τριήμερο ξεκινά την Παρασκευή στην Αθήνα με την επίσημη επίσκεψη του τούρκου πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου. Συνεχίζεται το Σάββατο με τις συγκεντρώσεις-πορείες για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο και κορυφώνεται την Κυριακή, ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού, με τις συγκεντρώσεις σε Σύνταγμα και Ομόνοια.

Λόγω της επίσκεψης Νταβούτογλου τίθενται σε ισχύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου της Αθήνας από το πρωί της Παρασκευής έως το μεσημέρι του Σαββάτου.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής θα κλείσουν και σταθμοί του Μετρό.

Εν τω μεταξύ σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Νίκο Ρωμανό έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στις 17:00 της Παρασκευής έξω από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς».

Το μεσημέρι (12:00) του Σαββάτου έχουν προγραμματιστεί στο κέντρο της Αθήνας συγκεντρώσεις για την επέτειο του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου στον απόηχο των εξελίξεων για την υπόθεση του στενού φίλου του Ν. Ρωμανού. 

Αναμένεται να πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις και το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Τα συνδικάτα παίρνουν την σκυτάλη την Κυριακή, οπότε κορυφώνεται η συζήτηση στη Βουλή για την προϋπολογισμό του 2015. 

Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος στις 5.00 το απόγευμα. Το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει ξεχωριστή συνάντηση στις 5.30 το απόγευμα.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης