Γιατί στηρίζουν ακόμη την ΧΑ;

Γιατί στηρίζουν ακόμη την ΧΑ;

 

Πρώτη είδηση στο Mega και την Δημόσια τηλεόραση η "Χρυσή Αυγή". Το δελτίο ειδήσεων ξεκίνησε στις 8 μ.μ. και 6 μ.μ. αντίστοιχα και η πρώτη είδηση κράτησε... 46 λεπτά! Κάτι σαν ταινία μικρού μήκους! Στην ταινία αυτή - συγγνώμη στην είδηση ήθελα να πω - ακούστηκαν απίστευτες τερατολογίες που δεν συνοδεύτηκαν από καμία απόδειξη. Κάποιοι "προστατευμένοι μάρτυρες" κάτι άκουσαν, κάτι τους είπαν κ.ο.κ.

"Ψάχνουν όπλα" έλεγε το τρέιλερ. Που; Άγνωστο. Τα βρήκαν; όχι. Και ο μάρτυρας που το αποκάλυψε; Δεν ξέρει που είναι. Σε ένα μοναστήρι είπε... Με λίγα λόγια έχουμε περάσει στην απέναντι όχθη. Η μακρά τερατολογία έχει δημιουργήσει τέτοιο κλίμα δυσπιστίας ώστε στα γκάλοπ να αρχίζει η ΧΑ να ανακάμπτει σε ποσοστά! Αυτή είναι η προσφορά των ΜΜΕ στην υπόθεση.

Δείτε λοιπόν την πραγματική φρίκη : Οι αρχηγοί της ΧΑ στην φυλακή. ΟΛΟΙ εναντίον της. Κυβέρνηση, κόμματα, ΜΜΕ, Κράτος, Δικαιοσύνη. Ξέρουμε ότι δεν πρεσβεύουν τίποτε απολύτως. Μιλάμε για ένα κόμμα - καρικατούρα, κόμμα τραμπούκων, με αστεία από πολιτική άποψη πρόσωπα. Γιατί παίρνει ακόμα ποσοστά; (Τρίτο κόμμα).

Γιατί το 7,8% που δηλώνει Χρυσή Αυγή, (συν ένα ακόμη ποσοστό που βρίσκεται στο 28% που δηλώνει "δεν απαντώ"), δεν έφυγε παρά τις αποκαλύψεις; Γιατί ΔΕΝ έχει που να πάει. ΟΛΑ τα υπόλοιπα κόμματα δεν τους καλύπτουν. Και μιλάμε από το ΚΚΕ μέχρι το ΛΑΟΣ.

Όσοι πήγαν στην ΧΑ, πήγαν γιατί απορρίπτουν συλλήβδην όλο το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης που το θεωρούν υπεύθυνο για τα δεινά της φτωχοποίησης και των μνημονίων.

        molonoti.gr