Τραμπ: Ο κορυφαίος τυχάρπαστος απατέωνας της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής, συνεχίζει απτόητος

Δείτε τρια σημεία ύψιστης ανηθικότητας του Ντόναλντ Τραμπ που τον καθιστούν μακράν, ως τον μεγαλύτερο απατέωνα της πολιτικής σήμερα στον πλανήτη Γη. Αξεπέραστος.

ΠΡΩΤΟ: Οι νεκροί στις ΗΠΑ από τον κορωνοίό έχουν ξεπεράσει πια τις 303.000 και ο ίδιος (που είχει προβλέψει το πολύ 5.000 νεκρούς) εξακολουθεί να μην φορά μάσκα και να συμβάλλει στο συνεχές λουτρό αίματος στις ΗΠΑ (παγκόσμιες πρωταθλήτριες πια στα θύματα της πανδημίας).

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ: Άνθρωποι μαχαιρώνονται, συμπλέκονται και διαδηλώνουν στους δρόμους, πιστεύοντας το ψέμα που τους λέει: Ότι κέρδισε τις εκλογές. Το λέει κάθε μέρα αν και το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας όπου η πλειοψηφία είναι Ρεμπουπλικάνοι, ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει ίχνος νοθείας. Βάφει - πέρα από τα μαλλιά του - τα χέρια του με αίμα αλλά δεν τον νοιάζει.

ΤΟ ΤΡΙΤΟ: Στέλνει εκατομμύρια μηνύματα στους οπαδούς του, τους οποίους προτρέπει να στείλουν "έστω και 5 ευρώ ώστε να καλυφθούν τα δικαστικά έξοδα για να αποδειχθεί η νοθεία". Το κόμμα των Ρεμπουπλικάνων έχει συγκεντρώσει πάνω από 200 εκ. δολάρια (και από φτωχούς πολίτες) έχοντας πληρώσει μόλις 10 εκ. δολάρια ως έξοδα. 

Ο Τραμπ συντηρώντας το ψέμα μεγέθους Μυνχάουζεν ότι κέρδισε και ξεγελώντας τον απλό και αφελή πολίτη, τον κατακλέβει, με το κόμμα των Ρεμπουπλικάνων να τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση γιατί τα ταμεία γεμίζουν με χρήμα.

Η μόνη μου απορία είναι, πως είναι δυνατόν να υπάρχουν σήμερα σοβαροί αναλυτές που να λένε π.χ. ότι ο Τραμπ "πέτυχε στην οικονομία" ΄'η ότι "εκπροσωπεί την Αμερική του περιθωρίου" και άλλα εξόχως γελοία. 

Ο άνθρωπος είναι ο ορισμός του τυχάρπαστου που δεν λογαριάζει τίποτε και κανέναν πέραν του εαυτού του. Είναι τόσο χυδαίος και απάνθρωπος, που δεν υπάρχουν λόγια να τον περιγράψεις.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης