Τι λέει ο ίδιος ο Τσίπρας για την καθημερινή εις βάρος του καζούρα;

Καζούρα χωρίς έλεος προσωπικά στον κ. Τσίπρα με αφορμή τα δυο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος ο Τσίπρας πόσο επηρεάζεται από την έως το μεδούλι του, προσβλητική καζούρα που βιώνει σχεδόν από παντού;

Ο διαρκώς ψευδόμενος κ. Τσίπρας είναι ο πλέον υβριζόμενος Έλληνας αυτών των καιρών. Η καζούρα που γίνεται σε βάρος του δεν νομίζω να έχει προηγούμενο. Στο διαδίκτυο, στα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ, παντού, συγκρίνουν τι έλεγε και τι έπραξε και ο χλευασμός προς το πρόσωπό του δεν έχει τέλος.

Το ερώτημα λοιπόν είναι: Ο ίδιος που είναι σίγουρο ότι διαβάζει τα πάντα και ξέρει την απαξίωση προς το πρόσωπό του, πώς αντιμετωπίζει αυτή την φοβερή σε έκταση απόρριψη του;

Μπορεί και να μην τον ενοχλεί καθόλου, γι αυτό και εξακολουθεί να ψεύδεται ασύστολα δίνοντας κι άλλες αφορμές για να τον κοροϊδεύουν. Μπορεί επίσης να έχει το ταλέντο να... "ψήνει" πρώτα τον εαυτό του ότι τα πάντα σοφά εποίησε ως ο νέος επί της Γης Θεός.

Σκέπτομαι ότι είναι πιθανό να μπορεί να αυτοπαραμυθιάζεται. Εντάξει τα ίδια έκαναν και οι Δεξιοί αλλά εμείς είμαστε "αριστεροί" που είχαμε τις καλές προθέσεις. Όχι όπως οι Δεξιοί που τα πίστευαν αυτά που έκαναν.

Θα μπορούσα να πιστέψω σε κάποια από τις παραπάνω εκδοχές και μπορεί κατά ένα μέρος να ισχύουν. Ωστόσο ο Τσίπρας που διαμαρτυρήθηκε για τα σκίτσα του Αρκά, για άρθρα δημοσιογράφων και για αποκαλύψεις εφημερίδων, δεν φαίνεται να έχει μετανοιώσει για τίποτε.

Ο κ. Τσίπρας με άνετο μπλαζε ύφος, χαμογελαστός και (δήθεν) σίγουρος, εξακολουθεί να ψεύδεται και να δηλώνει ότι σώζει την κοινωνία την ώρα που την καταστρέφει. Δεν τον ενοχλεί που το Μαξίμου έχει οχυρωματικά έργα για να μην περνούν απέξω διαμαρτυρόμενοι. Ούτε τον ενοχλεί που όταν μετακινείται διακόπτουν την κυκλοφορία και απαγορεύουν την βιντεοσκόπηση με κινητά (!).

Νομίζω ότι ο κ. Τσίπρας στην πραγματικότητα δεν έχει κανέναν απολύτως ηθικό φραγμό για τις πράξεις και τα ψέυδη του. Έχει τα χαρακτηριστικά εκείνων των αδίστακτων ανθρώπων που θεωρούν ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Και εν προκειμένω ο σκοπός είναι η παραμονή του στην εξουσία με όλα τα χαρακτηριστικά της πριγκιπικής ζωής που ζει.

                ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης