Στο πλευρό οπαδών της τυφλής βίας για τη... Δημοκρατία

Μια καταγραφή των συλληφθέντων σε δρόμους και Πανεπιστήμια είναι όντως σοκαριστική. Στη Νέα Σμύρνη, τα επεισόδια και η απόπειρα δολοφονίας 27χρονου αστυνομικού έγιναν από 4 ομάδες οργανωμένων οπαδών χούλιγκανς. Στους γύρω δρόμους ανήλικοι πετούσαν μολότοφ και πέτρες σε αστυνομικούς.

Στην τυφλή βία δεν υπήρχε ίχνος ιδεολογικής αφετηρίας. Μπαχαλάκηδες τρέφονται μέσα από τις οργανωμένες συγκρούσεις με αστυνομικούς. Δεν τους ενδιαφέρει και να συλληφθούν αφού θα αφεθούν ελεύθεροι - τους έχουν πιάσει δεκάδες φορές, τους ξέρουν, πάντα τους αφήνουν.

Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από τους 33 συλληφθέντες για την κατάληψη της Πρυτανείας, οι μισοί δεν ήταν καν φοιτητές. Κι αυτοί θα πάνε ατιμώρητοι στα σπίτια τους. Θυμηθείτε: Συνέλαβαν τους βαρβάρους που διαπόμπευσαν τον Πρύτανη του Οικονομικού και αφέθηκαν ελεύθεροι παρά τις καταστροφές και την προσωπική βία εναντίον του.

Αυτοί κατέλαβαν επί εβδομαδες την Πρυτανεία ζητάντας να παραιτηθεί ο Πρύτανης και να εισακουστεί ο Κουφοντίνας.

Στη Θεσσαλονίκη η παραβατικότητα από άσχετα προς το Πανεπιστήμιο πρόσωπα, δεν εμπόδισε κόμματα να διαδηλώσουν κατά της αστυνομικής επέμβασης και υπέρ της... "ελεύθερης έκφρασης". Ποιας ελεύθερης έκφρασης; Το 99% των φοιτητών, είναι στο περιθώριο, δεν μπορεί να οργανώσει πολιτική εκδήλωση ούτε καν γενική συνέλευση, μπαίνουν οι του 1% στο αμφιθέατρο και δέρνουν.

Αυτή την κατάσταση υπερασπίζονται τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Μια κατάσταση ανομίας, που τρέφει την βία των χούλιγκανς, πιτσιρικαδων που κάνουν πλάκα, δήθεν αντιεξουσιαστών, ενός κόσμου μακράν της κανονικότητας και της ουσίας. Στην αντιπολίτευση παριστάνουν τους δημοκράτες, υπερασπιζόμενοι την κατάλυση της δημοκρατίας. 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης