Στην αντιπολίτευση δεν χρειάζονται σχέδια. Επινοούν το ανύπαρκτο

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε παρκούρ στα Γρεβενά, δηλαδή ανέβαινε σκάλες πήδαγε από ταράτσες, περπάταγε σε τοίχους. Ένας προπονητής στίβου είδε τη φοβερή αλτικότητα και πλαστικότητα του και τον έπεισε να ασχοληθεί με τον στίβο.

Στα 23 του χρόνια θα πάρει χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα του Τόκιο, σε ένα εμβληματικό άθλημα όπως το άλμα στο μήκος και θα πει: "Για την όποια προσπάθεια μου, δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα"

Το είπε, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τον Ιακωβίδη που κυριολεκτικά κλαίγοντας νωρίτερα είχε πει ότι παρατάει την άρση βαρών γιατί "ντρέπομαι να ζητώ δωρεάν υπηρεσίες από τον φυσικοθεραπευτή μου".

ΟΛΟΙ οι αθλητές μας είναι στα αζήτητα. Και κάποια παραδείγματα είναι τρομακτικά. Ο κορυφαίος του ΝΒΑ Αντετοκούνμπο που πούλαγε γυαλιά στα φανάρια της Πατησίων, ο 23ος στον κόσμο Τσιτσιπάς που έβγαζε εισιτήρια για να πάει σε τουρνουά με οικογενειακούς εράνους.

Η ένδεια της χώρας στον αθλητισμό είναι μια ακόμη απόδειξη ότι έχει στηθεί ένα ξεχαρβαλωμένο κράτος που δεν έχει σχέδιο για τίποτε. Ποτέ δεν ανακάλυψε ένα ταλέντο και ποτέ δεν το στήριξε. Απλώς οι ίδιοι οι πολιτικοί χρόνια τώρα, βγάζουν ανακοινώσεις για το πόσο υπερήφανοι είναι από αθλητικές επιτυχίες των... θυμάτων τους.

Είναι αυτοί που αντί να ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ας πούμε την αναζωογόνηση του αθλητισμού, την παιδεία του 21ου αιώνα, την πρωτοβάθμια υγεία (μακρύς ο κατάλογος του τι πρέπει να αλλάξει) τι κάνουν; ΣΚΑΡΦΙΖΟΝΤΑΙ ανύπαρκτες αιτίες για να φθείρουν τον πολιτικό αντίπαλο.

Που είναι το σχέδιο της αντιπολίτευσης για τον αθλητισμό; Δεν το χρειάζονται γιατί πετάνε ένα "αργία την Δευτέρα λόγω του καύσωνα" και πάνω στο ανύπαρκτο βγαίνουν στα κανάλια και δίνουν μάχες. Δείχνουν μια σέλφι του πρωθυπουργού σε παραλία και τον κατηγορούν ψευδώς, ότι την ώρα της φωτιάς κάνει διακοπές. Τι να τα κάνουν τα σχέδια όταν μπορούν να επινοήσουν το ανύπαρκτο; 

Ένα ανύπαρκτο που ΜΟΛΥΝΕΙ τον δημόσιο βίο, αποπροσανατολίζει τους πολίτες και έχει ανυπολόγιστο κόστος. Δεν μπορώ να σκεφτώ πόσες εργατοώρες χάνει η χώρα στον δημόσιο βίο της για να ασχολείται με το ανύπαρκτο. (Πολιτικοί, ΜΜΕ, καφενεία το έχουν σε καθημερινότητα). 

(ΣΗΜ: Τουλάχιστον αυτή η κυβέρνηση στον Αθλητισμό, ξεκίνησε το αθλητικό Μητρώο για να εξαφανίσει τα Σωματεία - σφραγίδες, ενίσχυσε οικονομικά όλα τα υπαρκτά Σωματεία, μέσω των Δήμων ανασκευάζει όλα τα γήπεδα τα οποία και τα καταγράφει ηλεκτρονικά με πλήρεις περιγραφές, τελειώνει τον παρακμιακό παραγοντισμό στις Ομοσπονδίες (ο ίδιος πρόεδρος 40 χρόνια). 

Φυσικά έχει κάνει λάθη - και επί των ημερών τους οι αθλητές μας είναι ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ντροπή. Ωστόσο, έχουν τουλάχιστον ένα σχέδιο. Να το ξαναπώ; ΣΧΕΔΙΟ. Στην αντιπολίτευση εκτός από το να επινοούν το ανύπαρκτο και να μολύνουν τον δημόσιο βίο (γιατί αυτό γίνεται) θα σχεδιάσουν ποτέ κάτι που να αφορά και τις ζωές μας;).

                              ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης