Προσπαθώντας (χονδροειδώς) να ποδηγετήσουν Δικαιοσύνη - ΜΜΕ

Η προηγούμενη κυβέρνηση επιχείρησε άκομψα να ποδηγετήσει δυο Θεσμούς. Την Δικαιοσύνη και τα Μέσα Ενημέρωσης. Με τη συνεργασία μέρους της Δικαιοσύνης έστησε το φιάσκο της Novartis.

Ήταν μια χυδαία προσβολή του κοινού νου. Ακόμα να καταλάβουμε γιατί το έκαναν. Ήταν τόσο διάτρητη που θα ερχόταν σύντομα η γελοιοποίηση.

Χωρίς κανένα στοιχείο και με χοντροκομμένα, στημένες δικογραφίες διέσυραν 10 πολιτικά πρόσωπα κύρους, αδιαφορώντας εντελώς για τον πόνο που σκορπούσαν στους ίδιους και τις οικογένειές τους. Πρόκειται για μια ιταμή πράξη, που δυστυχώς θα μείνει ατιμώρητη.

Στα Μέσα Ενημέρωσης τώρα, προσπάθησαν να κλείσουν εφημερίδες, έκλεισαν κανάλια και με μια πρωτοφανή μεθόδευση επιχείρησαν να αλλάξουν το τηλεοπτικό τοπίο χρηματοδοτώντας παράνομα τον κ. Καλογρίτσα που σήμερα τα αποκαλύπτει όλα. Ο κ. Καλογρίτσας έπαιρνε δάνεια από την Τράπεζα του ΣΥΡΙΖΑ, ( Attica), του έδιναν έργα όπως την Πατρών - Πύργου, του έδωσαν και 3 εκατ. ευρώ για το παράβολο της τηλεοπτικής άδεια.

Η επιλογή του προσώπου ήταν κακή. Ο Καλογρίτσας, δεν μπόρεσε να κάνει τίποτε, ούτε καν τα δημόσια έργα που του έδωσαν. Και όταν του ζητήθηκαν πίσω τα 3 εκατ. ευρώ που του είχαν δώσει (και τα οποία πήγαν σε εφημερίδα τους), ο Καλογρίτσας αναγκάστηκε να μιλήσει.

Τώρα στη Βουλή οι της προηγούμενης κυβέρνησης που σήμερα είναι αντιπολίτευση, χαρακτηρίζουν... πολιτική δίωξη την υπόθεση Καλογρίτσα - Παππά (η Novartis τι ήταν άραγε;) και απειλούν: "Όταν ξαναγίνουμε κυβέρνηση θα σας ταράξουμε στις προανακριτικές". Είναι αυτή η παρέα περί τον αρχηγό η... Αριστερά; Όχι βέβαια.

                               ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης