Παντού η πανδημία αντιμετωπίζεται μόνο έτσι: Βλέποντας και κάνοντας

"Bλέποντας και κάνοντας". Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστεί η πανδημία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ. Στην Ελλάδα ξεκίνησε χωρίς εμβόλια και κρίθηκε ότι έπρεπε να γίνει γενικό Lockdown. Στοίχισε 44 δισ. ευρώ. 

Στη συνέχεια όταν ήρθαν τα εμβόλια, δόθηκαν δωρεάν και κρίθηκε ότι η αγορά μπορεί και πρέπει να ανοίξει αφού όλοι θα εμβολιαστούν. Δεν εμβολιάστηκε όμως το 40% και τα νοσοκομεία έφτασαν στα όρια τους, ενώ οι νεκροί είναι καθημερινά δεκάδες, ειδικά μετά την έλευση της μετάλλαξης ΔΕΛΤΑ. 

Τώρα βιώνουμε την ΟΜΙΚΡΟΝ αλλά ποιος ξέρει τι θα γίνει μετά, για να το προλάβει; ΚΑΝΕΙΣ. Ήδη στο Ισραήλ εμφανίστηκε η Florana, η πρώτη νόσηση που συνδυάζει γρίπη (Flu) και κορόνα (korona). Ποιος μπορεί να μαντέψει την εξέλιξη της πανδημίας και προφητικά να πάρει τα πρέποντα μέτρα; ΚΑΝΕΙΣ. 

Το "βλέποντας και κάνοντας" δεν γίνεται μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον πλανήτη. Και οι πιο οργανωμένες χώρες αυτό κάνουν. Τρέχουν πίσω από την πανδημία αφού δεν γνωρίζουν τι τους ξημερώνει κάθε φορά. 

Σε ΟΛΕΣ τις χώρες του κόσμου πλην Ελλάδος, το πολιτικό σύστημα ομονοεί και στηρίζει, αφήνοντας την ακροδεξιά να εκπροσωπεί τους αντιεμβολιαστές. Πουθενά δεν υπάρχει αντιπολίτευση που να καταλογίζει λάθη σε κυβερνήσεις, για την αντιμετώπιση της πανδημίας με το  "βλέποντας και κάνοντας". Πουθενά πλην Ελλάδος.

Στην Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ που στοχεύει μόνιμα τον πρωθυπουργό για οτιδήποτε, για την πανδημία είπαν: "Είναι αντιφατικός, επικίνδυνος για την ζωή, κάνει διακοπές ως εθνικός τουρίστας, εγκληματικά αδιάφορος για την πανδημία, άχρηστος, συνειδητά ψεύτης και αδρανής". 

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μόνος που έχει σχέδιο για την πανδημία και δεν έχει ως κανόνα το "βλέποντας και κάνοντας". Ψεύδεται, λοιδορεί, συκοφαντεί, διχάζει, προσβάλλει, ευτελίζει, ναι έχει σχέδιο. και δεν χρειάζεται ούτε επιστήμονες ούτε στατιστικά δεδομένα για να το ακολουθεί. Είναι οι ίδιοι επιστήμονες στο λεκτικό σκουπιδαριό που μας προσβάλλει όλους.

 

                                 ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης