Ο ψεύτικος παρασιτικός κόσμος του ελληνικού κομματισμού, μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με τη... μέθοδο Μπακογιάννη

Ο επιστήμονας που μιλούσε στον τηλεοπτικό σταθμό το είπε με σαρκασμό: "Όταν ζητάμε να γίνονται γάμοι με 9 άτομα, πώς ανεχόμαστε ή ακόμα χειρότερα διοργανώνουμε διαδηλώσεις με 9.000 άτομα;" Και πρόσθεσε: "Τότε γιατί να μην αφήνουμε 100 θεατές σε ένα Θέατρο ή 2.000 θεατές σε ένα γήπεδο;".

Η συστηματική διοργάνωση διαδηλώσεων την ώρα που (και) στην Ελλάδα, η πανδημία είναι περισσότερο επικίνδυνη από ποτέ οφείλεται στην μόνιμη διαχρονική ανευθυνότητα ΟΛΩΝ των ελληνικών κομμάτων.

Η κουλτούρα τους είναι: "Να φθείρουμε με κάθε τρόπο όποιον κυβερνά κάθε φορά". Και το κάνουν αδιαφορώντας όχι μόνο για την υγεία των απλών πολιτών, αλλά υπονομεύοντας τη χώρα ακόμα και στα εθνικά της θέματα.

Είναι πράγματι μια θλιβερή εικόνα να παρακολουθείς έναν ολόκληρο κόσμο, (τους πολιτικούς, σε αγαστή συνεργασία με τα τοποθετημένα κομματικά ΜΜΕ), να ψεύδονται καθημερινά, να μην έχουν πρόταση για τίποτε, να προσφέρουν την ασημαντότητα αντί για τα σπουδαία σε κάθε, να αναγάγουν συνεχώς το τίποτα σε θέμα πρώτης δημόσιας συζήτησης.

Είναι επίσης θλιβερή η κατάντια όλου αυτού του παρασιτικού παράπλευρου ΨΕΥΤΙΚΟΥ κόσμου του κομματισμού, που δεν συμβαδίζει με τους πολίτες, αλλά δυστυχώς τους επηρεάζει, τους φανατίζει, τους παρασύρει, πολλούς τους κάνει και οπαδούς του.

ΟΛΑ τα κόμματα στην Ελλάδα εκπροσωπούν και διδάσκουν την ανευθυνότητα. Όλα τα κόμματα είναι κλειστές Λέσχες, που προτάσσουν τα ιδιοτελή τους συμφέροντα, περιφρονώντας, αυτά της κοινωνίας. Και είναι πράγματι ένα πνευματικό κατάντημα, να μην υπάρχουν σε αυτή την υποβαθμισμένη δημόσια ζωή της χώρας κάποιες φωνές που να αντιδρούν. Κι αν υπάρχουν ο σύνθετος κομματισμός που σας περιέγραψα, να τις απομονώνει, ακόμα και να τις εξευτελίζει.

Είναι όλο το πολιτικό σύστημα σε αυτή την κατάντια; Όχι. Έχω αναφερθεί στην εξαιρετική περίπτωση του Δημάρχου Αθηναίων κ. Μπακογιάννη. Φοβερές και διαυγέστατες οι επιδόσεις του και τι εισπράττει; Κακεντρέχεια, μήπως και τον φθείρουν.

Έχω επίσης αναφερθεί στον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη. Γνωρίζοντας άριστα πως λειτουργεί η πολιτική στην Ελλάδα δίδει μια προσωπική μάχη με στελέχη που έχει επιβάλλει στο περιβάλλον του για να διορθώσει ότι μπορεί. Τι εισπράττει και αυτός; ένα καθημερινό υβρεολόγιο με ανύπαρκτες καταγγελίες. Και εδώ στόχος η φθορά του.

Το μεγάλο στοίχημα για την Ελλάδα είναι αν θα περιθωριοποιήσει αυτό το ελεεινό και αδίστακτο πολιτικό σύστημα που χτίστηκε κυρίως στη μεταπολίτευση και επιδιώκει μόνο την αυτοσυντήρηση του με κάθε κόστος. Για να τα καταφέρουμε υπάρχει μόνο ένας δρόμος: Να πετύχουν όσοι βρίσκονται σε θέσεις μεγάλης ευθύνης. Όπως οι Μητσοτάκης, Μπακογιάννης (και άλλοι φυσικά). Μόνο τότε θα νικηθούν όσοι μόνο υπονομεύουν.

                                        ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης