Ο Ανδρουλάκης με διωγμούς, έφτιαξε ένα δικό του ΠΑΣΟΚ... μέσα στο ΠΑΣΟΚ

Μιλώντας για την αποτυχία της αντιπολίτευσης να εισπράξει κάτι από τις απώλειες της ΝΔ νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά. Η μπούρδα και τα ψέματα σε καθημερινή βάση (αντί να ασχοληθούν με τα σοβαρά της κοινωνίας) είναι ο κύριος λόγος. Αυτό ισχύει για όλους.

Ας δούμε την περίπτωση του ΠΑΣΟΚ. Για παράδειγμα έκανε τα Τέμπη σημαία, όταν είναι απολύτως σαφές ότι έχουμε ΜΟΝΟ ανθρώπινο λάθος. Όλα τα άλλα, ευθύνες υπουργών, μπαζώματα και άλλες επινοήσεις είναι τραγική αποδοχή του τίποτα. Είναι όμως μόνο το ότι δεν είπε ποτέ το ΠΑΣΟΚ κάτι για την κοινωνία; Όχι.

Δείτε τι έχει συμβεί στο ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές. Την ώρα που η ΝΔ έχασε 14 μονάδες και ο ΣΥΡΙΖΑ 3, το ΠΑΣΟΚ "κέρδισε" 0,8% ποσοστό αναληθές αν σκεφτεί κανείς την αποχή. Αυτό συνέβη γιατί ο κ. Ανδρουλάκης φτιάχνει ένα δικό του ΠΑΣΟΚ μέσα στο ΠΑΣΟΚ. 

Μεθοδευμένα εξοστρακίζει ιστορικά στελέχη. Μια περίπτωση ο εκλεγμένος Καστανίδης που τον έστειλε σπίτι το. Άλλη η απόπειρα να μην εκλεγεί ο Κωνσταντινόπουλος στην Αρκαδία. Φρόντισε να χάσει ο Λοβέρδος. Ο Ανδρουλάκης, έχει επεκτείνει τους διωγμούς παντού στον μηχανισμό του κόμματος. Έτσι το άλλο μισό ΠΑΣΟΚ, αυτό που ο Ανδρουλάκης απομονώνει και καταδιώκει δεν μπορεί να συνεισφέρει στον δημόσιο διάλογο, δεν λαμβάνονται υπόψιν οι απόψεις τους, το έχει απενεργοποιήσει.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο κ. Ανδρουλάκης παίρνει μόλις ένα 4% στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός. Η κοινωνία και βλέπει τι κάνει και τον αξιολογεί.

Απορεί κανείς. Πως ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης αλλά και στελέχη του που ο ίδιος επέλεξε να τον περιτριγυρίζουν και οργανώνουν τους διωγμούς, πιστεύουν ότι διαιρώντας το ΠΑΣΟΚ θα... ενώσουν την κοινωνία. 

Το ΠΑΣΟΚ μόνο ενωμένο μπορεί να προχωρήσει. Και βέβαια στηρίζοντας τους πολίτες στην ουσία και όχι με θέματα που δεν τους αφορούν όπως εμμονικά επέμενε ο κ. Ανδρουλάκης. 

Το ερώτημα λοιπόν είναι ένα: Ποιος μπορεί να ενώσει το ΠΑΣΟΚ ώστε να απευθυνθεί στη συνέχεια σωστά στην κοινωνία; Όχι ο Ανδρουλάκης είναι η απάντηση. Με ποιον; Ανοίξτε τον τηλεφωνικό κατάλογο κάποιος μέσα σε αυτόν κάνει για αρχηγός. Βρείτε τον.

                                      ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης