Οι "φονιάδες των λαών αμερικάνοι" και μια παγκόσμια κοινότητα έτοιμη για θηριωδίες

Υπάρχει μια πικρή πραγματικότητα στον 21ο αιώνα της δήθεν "πολιτισμένης" ανθρώπινης κοινωνίας: Αν καταργήσουμε για λίγες ημέρες τους μισητούς κατασταλτικούς μηχανισμούς - την Αστυνομία και τον Στρατό - οι άνθρωποι θα καίνε, θα βιάζουν, θα κλέβουν και θα λεηλατούν χωρίς κανένα έλεος μέσα σε λίγες ώρες.

(Σκεφθείτε ότι ήδη όλα τα παραπάνω γίνονται ενώ υπάρχει και Αστυνομία και Στρατός στα γκέτο των μεγαλουπόλεων, σε υποανάπτυκτα κράτη κ.α.).

Ακριβώς η ίδια λογική ισχύει και για τους "φονιάδες των λαών αμερικάνους", τους διεθνείς χωροφύλακες που περιπολούν παντού στον πλανήτη εδώ και δεκαετίες. Αν εγκαταλείψουν την διεθνή αστυνόμευση, κινήματα αντίστοιχα των τζιχαντιστών θα πυρπολούν πόλεις, θα στρατολογούν παιδάκια για να ανατινάζονται ζωσμένα με βόμβες και θα επιβάλλουν το δίκαιο της ζωώδους βίας.

Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι οι ΗΠΑ προωθούν τα συμφέροντά τους παντού μέσα από την παγκόσμια αστυνόμευση που έχουν αναλάβει (αδικώντας τις περισσότερες φορές). Αν όμως έφευγαν, τι θα έμπαινε στη θέση τους για να προστατεύει την όποια καθημερινότητα των ανώνυμων ανθρώπων; Μάλλον τίποτε.

Αυτό το διαπιστώσαμε με τους τζιχαντιστές που κατέλαβαν ολόκληρη την Λιβύη, την μισή Συρία και το μισό Ιράκ - όταν έφυγαν οι αμερικάνοι στρατιώτες - για να εκτελούν ομοφυλόφυλους, να βιάζουν γυναίκες, να καταστρέφουν τον πολιτισμό, στο όνομα του... Θεού.

Με βάση τα παραπάνω, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ήρθε στην Αθήνα. Δεν ήρθε για τουρισμό και πέρα από την εξωπραγματική κινητοποίηση εκατοντάδων εκπαιδευμένων, 150 γιατρών (!) και φοβερά προηγμένου εξοπλισμού - απόδειξη ότι είναι Πλανητάρχης στην πράξη όχι στα λόγια - το νόημα της επίσκεψης είναι: Η Τουρκία, λόγω Ερντογάν, είναι ένας αναξιόπιστος σύμμαχος στην περιοχή, άρα δίνουμε προσοχή στις σχέσεις μας με την Ελλάδα.

Αυτό το μήνυμα είναι από μόνο τους σπουδαίο και σημαντικό και η επισκεψη Ομπάμα δεν πρέπει να εκτιμηθεί ως μια επίσκεψη αβρότητας αλλά ιδιαίτερης ουσίας. Μάλλον είναι καλό να περιπολεί ο χωροφύλακας έξω από το σπίτι ε;

                  ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης