Μόνο παραμερίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ πας δεύτερος κ. Ανδρουλάκη

Ο Ν. Ανδρουλάκης, οι στενοί του συνεργάτες και το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, φαίνεται να μην έχουν αντιληφθεί τον βέβαιο δρόμο που τους οδηγεί γρήγορα στην δεύτερη θέση των επόμενων δημοσκοπήσεων. Αυτός είναι η απόλυτη και σκληρή καταδίκη του εκχυδαϊσμού της πολιτικής ζωής που εκφράζει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ (καλύτερα ο κ. Τσίπρας και οι περί αυτόν).

Δεν μπορεί να μην είδαν οι του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ πως δημιουργήθηκε το λεγόμενο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο. Το απαρτίζουν πολίτες που εξοργίζονται από τα ψεύδη και την χυδαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί είναι που θέλουν μια υγιή πολιτική πραγματικότητα στη χώρα με ουσία προτάσεις και ήθος και αν βρουν μια νέα πολιτική στέγη θα ενταχθούν.

Δεν μπορεί να μην είδαν πόσο εύκολα νίκησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μητσοτάκης έχοντας στη συνέχεια μεγάλες διαφορές και δημοσκοπικά αν και κυβερνά υβριζόμενος καθημερινά από όλη την αντιπολίτευση και τον φιλικό τους τύπο. Απλώς έχει πείσει ότι προσπαθεί και δεν συμμετέχει στον βούρκο της στημένης πόλωσης. 

Το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ είχε μια εξαιρετική ευκαιρία να συντρίψει εύκολα το τελευταίο ανούσιο τέχνασμα Τσίπρα με την πρόταση μομφής και να κερδίσει τις εντυπώσεις. Μπορούσε να εξηγήσει ότι ΘΑ ΑΠΕΧΕΙ από την ψηφοφορία διότι: 

α) Δεν έχει νόημα η πρόταση μομφής διότι ενισχύει την κυβέρνηση που έχει την πλειοψηφία και εύκολα θα συσπειρωθεί χωρίς στη συνέχεια να απολογείται για τίποτε πια, αφού θα έχει δώσει εξηγήσεις για όλα, ενώ θα έχει πάρει και ψήφο εμπιστοσύνης.

β) Δεν είναι δυνατόν να γίνουν εκλογές με 100 νεκρούς την ημέρα άρα δεν συμμετέχει σε προσπάθεια πτώσης της κυβέρνησης ακόμη κι αν είναι θεωρητική

γ) Δεν ακολουθεί τις ευτελείς μεθοδεύσεις ΣΥΡΙΖΑ, που απειλούν την δημοκρατία, υπονομεύουν τη δημόσια συζήτηση και αποπροσανατολίζουν.

Με λίγα λόγια, το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ εύκολα και γρήγορα θα περάσει την δεύτερη θέση των δημοσκοπήσεων αν ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΕΙ από τώρα τον ΣΥΡΙΖΑ από την αξιωματική αντιπολίτευση εκμεταλλευόμενο την ανεπάρκεια του. Αν δηλαδή: 

1. Καταγγέλλει με σφοδρότητα την αποδεδειγμένα επικίνδυνη και ανήθικη στάση του ΣΥΡΙΖΑ (που παρασύρει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα σε ένα χάος άκρατου λαϊκισμού, όπου όλοι εμφανίζονται ίδιοι).

2. Ασκεί μια ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ αντιπολίτευση με σκληρή κριτική, αλλά και προτάσεις και αποδοχή σε όσα συμφωνεί.

Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι στο ίδιο τσουβάλι. Ας το καταλάβουν στο ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και ας αποδώσουν στον καθένα τους ότι του αξίζει. Αν δεν το κάνουν, θα φαίνονται - και θα είναι - μέρος του πολιτικού προβλήματος που βιώνει η χώρα, ενώ θα εμφανίζονται και σαν ουρά του ΣΥΡΙΖΑ. Μαριονέτες που ακολουθούν τις τυχάρπαστες επιλογές του.

                                     ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης