Με την απόφαση του ΣτΕ νικήθηκε η επικοινωνιακή διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ

H ήττα Παππά (και ΣΥΡΙΖΑ) για τις τηλεοπτικές άδειες έχει ιδιαίτερη σημασία και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Ναι, πράγματι υπάρχουν πολύ σοβαρότερα που πρέπει να απασχολούν την χώρα και όχι αυτό το θλιβερό σίριαλ για τις άδειες ωστόσο:

* Απεδείχθη η θωράκιση της Δημοκρατίας και η προστασία της κοινωνίας από την ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ της όποιας εξουσίας. Είναι η πρώτη φορά που η εκτελεστική εξουσία "χάνει" καθαρά από έναν Θεσμό και αυτό έχει τον ιδιαίτερο συμβολισμό του.

Θυμίζω ότι επί δεκαετίες οι Θεσμοί ποδηγετούνται με την προώθηση ημετέρων στην ηγεσία τους και κρυφές άνωθεν εντολές.

* Κονιορτοποιήθηκε η λογική του ΣΥΡΙΖΑ "μην κυβερνάς, δούλευε μόνο επικοινωνιακά". Με την ήττα για τις τηλεοπτικές άδειες δεν νικήθηκε η κυβέρνηση σε ένα εξειδικευμένο ζήτημα, νικήθηκε συνολικά η τακτική της να ψεύδεται, να εφευρίσκει και να στοχοποιεί εχθρούς, να υποκρίνεται ότι δίδει αγώνες για την Δημοκρατία και άλλα ευτελή και ανούσια.

Aπό εκεί και πέρα υπάρχουν σοβαρές παρενέργειες για όλους. Ο ΣΥΡΙΖΑ π.χ. εξατμίζεται σαν αριστερό κόμμα και πολλοί προεξοφλούν την εξαφάνισή του, (όσο δεν κυβερνά αλλά μόνο αναζητεί επικοινωνιακά τεχνάσματα) μετά την πρώτη του εκλογική ήττα (όποτε γίνουν εκλογές). Επίσης η ΝΔ αρχίζει να κερδίζει ψήφους και πέραν των ορίων της επειδή απλά έχει σταθερές θέσεις και δεν ψευδολογεί.

Μπαίνουμε γοργά λοιπόν σε μια νέα εποχή όπου η κατάρρευση του παλιού στο πολιτικό σύστημα (και ο ΣΥΡΙΖΑ παλιό είναι), θα γίνει με βιβλικούς όρους: Η τιμωρία πολλών θα είναι σκληρή, αμετάκλητη και οριστική και η νέα εποχή θα αρχίσει με όσους θα τολμήσουν να γκρεμίσουν, να ξηλώσουν και να ξαναδημιουργήσουν.

Θα το κάνουν σχεδόν αναγκαστικά γιατί δεν θα γίνεται αλλιώς και δεν θα είναι μόνον η κεντροδεξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη που θα ξεκινήσει το καινούργιο αλλά και αριστεροί, δημοκράτες και απλοί πολίτες που θα το απαιτούν καθημερινά.

                ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης