Ελεύθεροι στην Ευρώπη, διαδηλώνουν υπέρ του Μεσαίωνα και του Αυταρχισμού

 

Παρακολουθώ στην τηλεόραση εκπροσώπους μικρών κομμάτων που συμμετέχουν στις ευρω-εκλογές. Όλοι μιλούν και για το "λάθος να στέλνονται όπλα στην Ουκρανία και να συνεχίζεται μια αιματοχυσία". 

Τι ακριβώς προτείνουν; Να αφήσουμε στη Ρωσία το 20% της Ουκρανίας που έχει καταλάβει αδιαφορώντας για χιλιάδες ανθρώπους που θα ειναι υπόδουλοι ή θα φύγουν για πάντα από τα σπίτια τους; Και μετά όταν η Ρωσία εισβάλλει στην Μολδαβία ή στην Γεωργία τι θα κάνουμε; Πάλι χάριν της ειρήνης θα την αφήσουμε να δολοφονεί και να υφαρπάζει; Αν στην Ουκρανία συνεχίσει προς το Κίεβο;  

Όλοι αυτοί, κυρίως της άκρας αριστεράς αλλά όχι μόνο, δεν έχουν διαδηλώσει ποτέ κατά του Πόυτιν που φυλακίζει, εξορίζει, δολοφονεί, έχει πλήρως καταργήσει την δημοκρατία. Ούτε κατά του Αφγανιστάν που οι γυναίκες απαγορεύεται να σπουδάζουν ή να εργάζονται.

Δεν διαδηλώνουν κατά του Ιράν που εκτελεί αντιφρονούντες ακόμα και γυναίκες αν δεν φορούν σωστά την μαντήλα. Ούτε κατά χωρών που τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν βάναυσα καταπατηθεί. Φυσικά ούτε κατά της Χαμάς όταν δολοφόνησε, βίασε και απήγαγε 1200 αθώους ανθρώπους.

Το τι συμβαίνει είναι άξιο προσοχής: Άνθρωποι που ζουν στην πολιτισμένη Ευρώπη και που απολαμβάνουν μεγάλες ελευθερίες και κοινωνικές παροχές, επιτίθενται ακριβώς στην ίδια την Δημοκρατία που τους δίνει το απόλυτο δικαίωμα της έκφρασης. 

Οι άνθρωποι αυτοί δεν θα μπορούσαν να ζήσουν ούτε μια ώρα στον Μεσαίωνα του Πούτιν, της Χαμάς, ή του Ιράν και όμως διαδηλώνουν υπέρ τους και κατά της Δημοκρατίας.

Δεν δίδω ποτέ μα ποτέ συμβουλές στο τι να ψηφίσει κανείς αλλά αυτή την φορά θα το πω: Ρίξτε μαύρο σε όσους είναι κατά της Ευρώπης, σε όσους ενώ απολαμβάνουν την δημοκρατία την καθυβρίζουν και υπεραμύνονται του αυταρχισμού και του σκοταδισμού.

Η Δημοκρατία είναι πάντα ένα ατελές σύστημα αφού την επινόησε και την λειτουργεί ο ατελής άνθρωπος αλλά δεν μπορούμε να βάλουμε τίποτε άλλο στη θέση της.

                                                         ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης