Αυτοί (οι πολιτικοί) με ακαταδίωκτο. Όλοι οι άλλοι, (πολίτες), όχι

Οι Έλληνες πολιτικοί, μόνοι σε όλη την Ευρώπη, έχουν θεσμοθετήσει για τους εαυτούς τους το ακαταδίωκτο. Ήταν μια σωστή σκέψη, οι πολιτικοί πρέπει να έχουν ελεύθερο δημόσιο λόγο και να μην τους τρέχουν στα δικαστήρια, μόνο που το επέκτειναν και πέραν αυτού: Μπορούν να βρίζουν, να αδικούν, να παρανομούν και σαν απλοί πολίτες, χωρίς να δικάζονται ποτέ.

Οι ίδιοι πολιτικοί το ακαταδίωκτου, θέλουν όλους τους υπόλοιπους καταδιωκόμενους. Για παράδειγμα, όποιος σοβαρός άνθρωπος αποφασίσει να ασχοληθεί με την πολιτική θα τον "θάψουν" με την ευγενική χορηγία των φιλικών τους Μέσων Ενημέρωσης. Κάτι δεν θα βρουν από το παρελθόν του; 

Και όποιος είναι εξαιρετικά ικανός και αποτελεσματικός (όπως για παράδειγμα ο εκπληκτικός Μπακογιάννης στην Αθήνα) θα τον πυροβολούν με ψεύδη και ταπεινωτικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Τώρα θέλουν να καταδιώκουν και τους επιστήμονες. Πρώτος το έζησε ο κ. Τσιόδρας ο οποίος χλευάστηκε και λασπώθηκε από "δημοσιογράφους" που έτσι έγιναν πάμπλουτοι: Υβρίζοντας ότι εξαιρετικό εμφανιζόταν στο προσκήνιο. Τον υπερασπίστηκαν οι πολιτικοί; Όχι βέβαια. Προσπάθησαν κιόλας να το εκμεταλλευτούν. και φτάσαμε στον απόλυτο εξευτελισμό: να θέλουν να καταδιώκονται οι λοιμωξιολόγοι της Επιτροπής. ΟΛΑ τα κόμματα της αντιπολίτευσης ζητούν να μην έχουν ακαταδίωκτο.

Στο μεταξύ ήδη οι επιστήμονες αυτοί απειλούνται και υβρίζονται, από πλήθος ανωνύμων και επωνύμων Και αντί προστατευτούν από το πολιτικό σύστημα γίνεται αγώνας να είναι απροστάτευτοι. Άλλη μια απόδειξη ότι τα κόμματα στη χώρα είναι ξεπερασμένα και δυστυχώς δεν είναι και χρήσιμα

(ΣΗΜ: Η σχετική τροπολογία αναφέρει ότι "τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid 19, δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στο πλαίσιο της λειτουργίας των ως άνω επιτροπών. Δίωξη επιτρέπεται μόνο για συκοφαντική δυσφήμιση ή εξύβριση." Που μπορεί να διαφωνήσει κανεις;).
                             
                                   ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης