Αδιόρθωτοι, εμμονικοί ετοιμάζουν νέο αντισυνταγματικό τρικ για τις τηλεοπτικές άδειες αν και καταρρέουν στην συνείδηση της κοινωνίας

Αυτό που εντυπωσιάζει με την ομάδα ΣΥΡΙΖΑ που έχει την εξουσία, είναι το πόσο αδιόρθωτοι είναι. Παρά την δημοσκοπική τους κατάρρευση, τα κάγκελα που έχουν βάλει γύρω από το Μαξίμου για να προφυλαχθούν από την οργή της κοινωνίας, τις αλλεπάλληλες ήττες σε κάθε τακτικισμό τους, δεν εννοούν να κυβερνήσουν ενωτικά, εμμένουν στον διχασμό και την κόντρα.

Βγάζουν και εμπρηστικούς λόγους: Μόνον αυτοί γνωρίζουν τις μεγάλες αλήθειες, μόνο αυτοί εκπροσωπούν το δίκαιο, στην πραγματικότητα δεν χρειαζόμαστε ούτε την Βουλή, ούτε την Δικαιοσύνη, ούτε τα άλλα κόμματα, αυτοί ξέρουν.

Η απόφαση του ΣτΕ ήταν αναμενόμενη. Ούτε ένας συνταγματολόγος δεν είχε πάρει θέση υπέρ του νόμου Παππά. Και ενώ η Δικαιοσύνη έκανε το καθήκον της αυτοί της επιτίθενται με σκληρούς χαρακτηρισμούς και πεζοδρομιακό υβρεολόγιο. Να θυμίσουμε ότι υβρίζουν την Δικαιοσύνη, ενώ λίγο πριν με κιτρινίλα και παροχές προσπάθησαν να την ποδηγετήσουν.

Η συνέχεια λοιπόν είναι ακόμη χειρότερη. Ετοιμάζονται να παρανομήσουν και πάλι νομοθετώντας... αντισυνταγματικά! Θέλουν μέσω Βουλής να βγάλουν προσωρινές άδειες στις οποίες να μην συμμετέχουν κανάλια που ήδη εκπέμπουν (!) όπως Mega, Epsilon, Art, αλλά να μετέχουν όσοι δεν εκπέμπουν επειδή συμμετείχαν σε ένα παράνομο διαγωνισμό που κατά το ΣτΕ ΔΕΝ έγινε ποτέ! (Καλογρίτσας, Μαρινάκης, Σαββίδης).

Μια απλή προσφυγή του Mega στη Δικαιοσύνη και ο νέος αυτός τακτικισμός θα καταρρεύσει. Μπορεί να πάρει προσωρινή τηλεοπτική άδεια ένας που δεν έχει ούτε μια κάμερα και να μην πάρει ένας που εκπέμπει εδώ και 27 χρόνια; Οι γελοιότητες συνεχίζονται.

Στην πολιτική όπως και στην ζωή, είναι μαγικό να μετατρέπεις την ήττα σε μια νέα εκκίνηση νίκης. Η κυβέρνηση μπορούσε σε 5 μόλις λεπτά να εξαγγείλει την σύσταση του ΕΣΡ με κάλεσμα προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης, να ανακοινώσει ότι ανοίγει σε 10 τις τηλεοπτικές άδειες, να ορίσει το τίμημα στα 25-30 εκατ, ευρώ και να κλείσει εντελώς το ζήτημα.

Αντί να το πράξει με βελούδινες και φωτεινές κινήσεις, ξαναβάζει τους πάντες στον βόρβορο και την λάσπη και η απάντηση στο "γιατί το κάνει" είναι απλή: Δεν ξέρουν να κάνουν κάτι άλλο (όπως για παράδειγμα να ενώσουν την κοινωνία ή να κυβερνήσουν). Ενώ βουλιάζουν συνεχίσουν την λάθος πορεία γιατί δεν μπορούν να αλλάξουν την φύση τους.

                         ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης