Παπανικολάου: «Η ήττα πονάει αλλά δεν διαγράφει όσα κάναμε όλη τη χρονιά»

Εμφανώς απογοητευμένος από την εξέλιξη του τελικού και την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην κάμερα του Gazzetta αναφέροντας την πίκρα αλλά και τι θα ακολουθήσει μετά από αυτόν τον χαμένο τελικό.


Οι δηλώσεις του Παπανικολάου για την ήττα του Ολυμπιακού στον τελικό«Σε αυτό το επίπεδο όταν φτάνει το παιχνίδι στο τέλος είναι λεπτομέρειες, ένα ριμπάουντ, μία άμυνα, ένα σουτ σαν του Γιουλ. Η Ρεάλ έκανε αυτήν τη φάση που χρειαζόταν σε αντίθεση με εμάς. Έπαιξαν έξυπνα, μας καθυστέρησαν, ήμασταν καλά και ελέγχαμε το παιχνίδι αλλά έφτασε εκεί που ήθελε και έβαλε ένα μεγάλο σουτ. Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει καθαρό μυαλό για αναλύσεις, πονάει και πρέπει όλοι να γυρίσουμε, να συγκροτηθούμε».


Για την τακτική της Ρεάλ: «Σίγουρα προσπαθούσε να θέσει την τακτική της η Ρεάλ, είχαμε ελεύθερα σουτ, κάποια μπήκανε, κάποια όχι. Δεν υπάρχει τώρα καθαρό μυαλό για αναλύσεις».
Για το τι ακολουθεί: «Αυτή η ήττα πονάει γιατί είσαι λίγα δευτερόλεπτα από τον τίτλο αλλά δε διαγράφει ό,τι κάναμε όλη τη χρονιά. Η πίκρα θα μας ακολουθήσει».

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης