Μαρινάκης : Ο Ολυμπιακός θα μείνει στο πρωτάθλημα, έρχονται μηνύσεις

Την Τρίτη (8/11) πραγματοποιήθηκε το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο του Ολυμπιακού για το μέλλον των ερυθρόλευκων. Αποφασίστηκε ο Ολυμπιακός να μην αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, ενώ έγιναν γνωστές μία σειρά κινήσεων.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα προβεί σε υποβολή μήνυσης κατά συγκεκριμένων προσώπων. Θα επιμείνει στη διερεύνηση της πορείας της ποινικής δικογραφίας με εκβιασμούς και δωροδοκίες μελών των ΕΠΣ ανά την Ελλάδα.

Ζητάει συνάντηση με τον Προϊστάμενο του Τμήματος Οικονομικού Εγκλήματος του Εφετείου Αθηνών για την πορεία της μηνυτήριας αναφοράς κατά μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Παράλληλα, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ θα προβεί σε καταγγελία στον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβουλίου του ΔΣΑ κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκου, ενώ θα απευθυνθεί απευθείας σε FIFA και UEFA όσον αφορά στην εφαρμογή της Ολιστικής Μελέτης.

Τέλος, θα αποστείλει στις υπερεθνικές Συνομοσπονδίες, στον Γενικό Διευθυντή Ποδοσφαίρου τη UEFA και την Επιτροπή Διαιτησίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας VIDEO από τον αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και άλλα παιχνίδια.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης