Αποθέωση στην εθνική οδό για τους νταμπλούχους της ΑΕΚ

Εως τις 03.00 το πρωί η Νέα Φιλαδέλφεια δεν σταμάτησε να... μεθάει και να... χορεύει στους ρυθμούς του νταμπλ της ΑΕΚ. Περισσότεροι από 20.000 φίλοι των νταμπλούχων έκαναν τη νύχτα - μέρα με καπνογόνα και βεγγαλικά, ενώ ξεσήκωσαν όλη την πόλη με τα τραγούδια τους. Όλα αυτά με τη λήξη της αναμέτρησης στον Βόλο όπου η ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο Novibet μετά και το πρωτάθλημα, φτάνοντας σε ένα ονειρεμένο νταμπλ σε μια χρονιά μύθος!

Το πάρτι σταμάτησε αργά τα ξημερώματα αλλά δεν τελείωσε. Αντίθετα απλά μεταφέρθηκε. Χιλιάδες φίλοι του Δικέφαλου γέμισαν με μηχανάκια και αμάξια την Εθνική Οδό.

Το ραντεβού είχε ήδη δοθεί για τα τελευταία διόδια προτού το πούλμαν της ομάδας φτάσει Αθήνα... Εκεί έκλεισαν τη μία λωρίδα, ήταν τόσοι πολλοί που δεν γινόταν διαφορετικά, κάθισαν και περίμεναν καρτερικά έως τις 04.40 όπου έφτασε το πούλμαν με τους νταμπλούχους...


Η καθυστέρηση στην άφιξη οφειλόταν στο γεγονός ότι μέχρι να φτάσει στα διόδια η αποστολή υποχρεώθηκε να κάνει κι άλλες στάσεις στην πορεία. Όπως για παράδειγμα στην Λαμία όπου είχε βγει ο κόσμος της ΑΕΚ και περίμενε τους νικητές και του τελικού του Κυπέλλου Novibet για να τους αποθεώσουν. Υπήρξαν και άλλες τέτοιες στάσεις όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο. Φυσικά αυτό που έγινε στα διόδια στις Αφίδνες δεν είχε προηγούμενο.
Οι χιλιάδες φίλοι της Ένωσης όπως μπορείτε να δείτε και στα σχετικά βίντεο έκοψαν την κυκλοφορία, γέμισαν την Εθνική Οδό και φυσικά έκαναν τη νύχτα μέρα. Αποθέωσαν τους νταμπλούχους για περισσότερο από μισή ώρα και έπειτα όλοι μαζί την οδήγησαν για αρκετά χιλιόμετρα. Ο Αλμέιδα είχε ...τρελαθεί στο πούλμαν, το ίδιο και όλοι οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές του, το είχαν ξαναζήσει προ ημερών στο αεροδρόμιο μετά το διπλό τίτλου στο Βικελίδης. Δεν περίμεναν να το ζήσουν με αντίστοιχη παρουσία κόσμου και τώρα ξημερώματα...


Νωρίτερα είχαν φτάσει τα στελέχη της ΑΕΚ που ήταν με τα αυτοκίνητά τους και ο Παναγιώτης Κονέ ήταν το τιμώμενο πρόσωπο. Όλοι τους ένιωσαν την αγάπη των φίλων του Δικέφαλου που ήταν εκστασιασμένοι από την επιτυχία της ομάδας, πιο σωστά από όλη τη χρονιά.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης