Ένας άλλος... Τσιτσιπάς εμφανίστηκε στο Μόντε Κάρλο!

Επιτέλους ο σπουδαίος Τσιτσιπάς που ξεραμε επέστρεψε! Στο χωμάτινο τουρνουά του Μόντε Κάρλο όπου συμμετείχαν ΟΛΟΙ οι κορυφαίοι τενίστες ο Έλληνας πρωταθλητής έχει φτάσει πια στους "4" έχοντας πετύχει 4 νίκες όλες με 2-0 σετ. 

Το σπουδαιότερο είναι οι εμφανίσεις του. Ο Τσιτσιπάς πήγε στο 1000άρι του Μόντε Κάρλο μετά από κακές εμφανίσεις. Τέτοιες που πολλοί σκεφτόντουσαν ότι το άστρο του έχει αρχίσει να δύει. Τώρα όμως όλα έχουν αλλάξει. Ο Τσιτσιπάς έκανε τρομερές εμφαανίσεις. 

Για να πάρει τον τίτλο πάλι (τον είχε κατακτήσει δυο φορές το 21 και το 22) θα πρέπει να αποκλείσει τον Σίνερ που φέτος έχει 19-1 και τρεις τίτλους και μετά να παίξει τελικό μάλλον με Τζοκοβιτς. Αν τα καταφέρει η επιστροφή του θα είναι υπερπλήρης.

Σήμερα απέκλεισε εύκολα και τον Κάρεν Χατσάνοφ με 6-4, 6-2, που όμως είχε αποκλείσει τον Μεντβέντεφ!

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου απέκλεισε τον Λάζλο Ντζέρε (6-3, 3-2 ret.), στους «32» τον Τόμας Μαρτίν Ετσεβέρι (νο 31) με 6-1, 6-0, παίρνοντας 12 συνεχόμενα games (!). Έχασε δηλαδή το πρώτο game και στη συνέχεια έκανε το 12-0! 

Και στους «16» απέκλεισε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο.5) με 7-5, 7-6 [3], σε ένα ματς που ήταν εξαιρετικός στη μεγαλύτερη διάρκειά του και θα μπορούσε να είχε πάρει πολύ πιο εύκολα την πρόκριση στους «8», αφού στο δευτερο σετ προηγήθηκε 5-0.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης